Nisu timski igrači: Horoskopski znakovi koji najbolje funkcioniraju sami

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

NEKIM ljudima timski duh jednostavno nije uvijek na prvom mjestu. Oni najbolje funkcioniraju kada su sami, kada imaju potpunu kontrolu i kada ih nitko ne ometa u njihovom osebujnom načinu rada. Takvi ljudi najčešće se rađaju u ovim horoskopskim znakovima.

Jarac

Jarac je znak koji živi prema vlastitim pravilima, a timska igra često mu ne odgovara. Jarčevi znaju što žele postići i ne trebaju im drugi da ih usmjeravaju ili ometaju na putu prema cilju. Poznati su po svojoj disciplini, ambiciji i nevjerojatnoj radnoj etici. Kad nešto odluče, nema te sile koja će ih zaustaviti. Jarčevi preferiraju raditi sami jer im to omogućuje da postave vlastiti tempo i standarde – koji su, naravno, visoki.

Vodenjak

Vodenjak je znak koji plovi sam. Oni su vizionari, inovatori, često ispred svog vremena. Vole slobodu i neovisnost, te im ideja rada u timu ponekad djeluje kao teret. Često razmišljaju izvan okvira i smatraju da timski rad može ograničiti njihovu kreativnost. Rad u samoći im omogućuje da istražuju i realiziraju svoje jedinstvene vizije bez kompromisa. Možda su ponekad samotnjaci, ali to je cijena koju rado plaćaju za svoju genijalnost.

Djevica

Djevice su poznate po svojoj preciznosti, organizaciji i pažnji prema detaljima. Kad rade u timu, može im biti teško podnijeti opušteniji pristup drugih članova. Djevice najbolje funkcioniraju kada su prepuštene samima sebi – tada mogu posvetiti vrijeme svakom detalju, analizirati sve aspekte zadatka i osigurati da je sve savršeno. Svjesne su svojih sposobnosti i često smatraju da drugi jednostavno ne mogu pratiti njihove standarde.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.