Novi tjedan donosi neočekivana iznenađenja, izazove na poslu i nesuglasice u vezi

Foto: Artssy Al

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

NOVI tjedan nikako neće biti dosadan. Zvijezde predviđaju da će biti ispunjen dramom, strašću i neočekivanim iznenađenjima. Evo što nas čeka u tjednu od 13. do 19. ožujka.

Ovan (21. ožujka - 19. travnja)

Ovaj tjedan trebali biste se usredotočiti na svoje ciljeve i ambicije te načine kako ih ostvariti. Mogli biste biti skloni donošenju brzih odluka, stoga pripazite da pažljivo razmislite o svim opcijama prije nego što nešto poduzmete. Krajem tjedna možete doživjeti neka neočekivana iznenađenja.

Bik (20. travnja - 20. svibnja)

Ovaj tjedan mogli biste biti skloni prekomjernom trošenju i impulzivnom donošenju odluka, stoga pazite na svoje financije i ne donosite nagle odluke. Možete se osjećati umorno i iscrpljeno, pa pripazite na svoje zdravlje i odmorite se kad je to potrebno. Također, možda ćete morati riješiti neke nesuglasice s partnerom.

Blizanci (21. svibnja - 20. lipnja)

Pred Blizancima je vrlo uspješan tjedan, posebno po pitanju karijere i poslovnih prilika. Imajte na umu da ćete morati biti fleksibilni i prilagodljivi kako biste iskoristili sve mogućnosti koje se nude. Također, možete se povezati s novim ljudima, što bi vam moglo donijeti koristi u budućnosti.

Rak (21. lipnja - 22. srpnja)

Ovaj tjedan mogli biste se osjećati malo nesigurno u sebe i svoje sposobnosti. Važno je da ostanete optimistični i fokusirani na svoje ciljeve te da se ne usredotočite previše na negativne misli. Vaši odnosi s obitelji i prijateljima mogu biti jako važni ovaj tjedan, pa pripazite na svoje komunikacijske vještine.

Lav (23. srpnja - 22. kolovoza)

U novom tjednu mogli biste osjetiti porast kreativnosti i inspiracije. Imajte na umu da ćete možda morati napraviti neke kompromise kako biste ostvarili svoje ciljeve. Također, možda ćete se suočiti s nekim izazovima u međuljudskim odnosima, stoga budite otvoreni za razgovor.

Djevica (23. kolovoza - 22. rujna)

Sredinom ožujka mogli biste se osjećati pomalo usamljeno ili neshvaćeno, stoga se potrudite biti otvoreniji prema drugima i tražiti pomoć ako vam je potrebna. Vaša kreativnost i inovativnost mogu vam pomoći da pronađete nove načine za rješavanje problema na poslu ili u životu. Važno je da pripazite na svoje zdravlje, posebno ako previše brinete o drugima, a zanemarujete sebe.

Vaga (23. rujna - 22. listopada)

Ovaj tjedan mogli biste se naći u situaciji gdje morate donijeti važne odluke. Važno je da pažljivo razmislite o svim opcijama prije nego što donesete odluku, a ako trebate, potražite savjet od drugih. Vaši odnosi s partnerom mogli bi odrediti vašu budućnost.

Škorpion (23. listopada - 21. studenog)

Ovaj tjedan bit će intenzivan i zahtjevan, posebno kad je posao u pitanju. Važno je da ostanete fokusirani na svoje ciljeve, ali istovremeno budite oprezni i prilagodljivi. Obitelj i prijatelji bit će vam izvor podrške i motivacije, stoga im pokažite zahvalnost.

Strijelac (22. studenog - 21. prosinca)

Ovaj tjedan mogli biste osjetiti porast samopouzdanja i energije, što bi vam moglo pomoći da se usredotočite na svoje ciljeve i ambicije. Imajte na umu da biste mogli morati biti fleksibilni i prilagodljivi kako biste iskoristili sve prilike koje se nude. Također, možete se povezati s novim ljudima i proširiti svoje društvene krugove.

Jarac (22. prosinca - 19. siječnja)

Jarčevi bi se u novom tjednu mogli osjećati umorno i iscrpljeno, stoga je važno da se potrudite pronaći ravnotežu između svojih obaveza i odmora. Vaša upornost može vam pomoći da prevladate bilo koje prepreke na putu do ciljeva. Također, možda vas čekaju neki izazovi u međuljudskim odnosima, stoga budite otvoreni za razgovor.

Vodenjak (20. siječnja - 18. veljače)

Ovaj tjedan možda ćete se osjećati pomalo nesigurno i zbunjeno u vezi nekih aspekata svog života. Važno je da se oslonite na svoju intuiciju i da slijedite svoje srce pri donošenju važnih odluka. Na poslu vas očekuju izazovi, ali možete biti uspješni ako se usredotočite na svoje ciljeve i pokažete inovativnost u rješavanju problema.

Ribe (19. veljače - 20. ožujka)

Ovaj tjedan mogli biste se osjećati inspirirano i kreativno, stoga iskoristite pozitivnu energiju za rad na kreativnim projektima ili hobijima. Potrudite se biti prisutni i dostupni za obitelj i prijatelje. Također, možda ćete doživjeti pozitivne promjene u svojoj karijeri ili financijama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.