Odanost im je sve: Horoskopski znakovi koji nikada ne izdaju svoje prijatelje

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

U SVIJETU kojim vladaju površni i prolazni odnosi, odanost je rijetka i iznimno cijenjena osobina. Odani prijatelji spremni su biti uz nas kroz sve životne izazove i radosti. Nikada ne izdaju svoje bližnje i uvijek su tu kada ih trebamo, bez obzira na okolnosti. Prema mišljenju astrologa, neki horoskopski znakovi poznati su po svojoj vjernosti i predanosti prijateljima. Evo o kojim je znakovima riječ.

Bik

Bikovi su stabilni i odgovorni. Njihova prijateljstva obično su doživotna, jer je odanost temelj njihovih odnosa. Teško ih je pridobiti, ali kada se jednom vežu za nekoga, uvijek će biti tu, u dobrim i lošim vremenima.

Rak

Rakovi su emotivni i intuitivni, a svoje prijatelje vide kao proširenu obitelj. Uvijek su spremni pružiti rame za plakanje. Njihova odanost proizlazi iz duboke potrebe da zaštite i brinu se za one koje vole, a izdaja je za njih gotovo nezamisliva.

Lav

Lavovi su prirodno odani i zaštitnički nastrojeni prema svojim prijateljima. Kao znak kojim vlada Sunce, donose toplinu i svjetlost u živote svojih prijatelja te ih nikada ne bi iznevjerili. Lavovi ponosno čuvaju tajne svojih prijatelja i uvijek će stati na njihovu stranu, čak i kad to nije lako.

Škorpion

Škorpioni su možda poznati po svojoj intenzivnosti i misterioznosti, ali kada je riječ o prijateljstvu, njihova odanost je neupitna. Prijateljstvo shvaćaju vrlo ozbiljno i ako vam jednom pruže svoje povjerenje, neće ga olako povući. Njihova odanost je čvrsta kao stijena.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.