Ovi horoskopski znakovi bez imalo srama će vas iskoristiti za svoje ciljeve

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

SVIJET je pun onih koji se trude biti ljubazni, pošteni i empatični, no među nama uvijek postoje oni koji su spremni povući konce iz sjene kako bi ostvarili svoje ambicije. Neki horoskopski znakovi jednostavno su rođeni s tom moći – šarmiraju, manipuliraju i iskoriste ljude oko sebe sve dok ne postignu što žele. Pitate se tko su ti majstori strategije? Evo tri znaka koji će vas bez imalo srama upotrijebiti za svoje ciljeve, i to s osmijehom na licu!

Škorpion

Škorpion je pravi stručnjak u korištenju drugih za vlastite potrebe. Nemojte se zavaravati njegovim šarmom i tajanstvenim osmijehom – Škorpion već unaprijed zna kako će vas usmjeriti prema vlastitim ciljevima. Oni su majstori manipulacije pa će vas navesti da povjerujete kako sve što radite, zapravo radite u svoju korist, iako je Škorpion taj koji vuče sve konce. Njihova ambicija i strast prema uspjehu ne poznaju granice, a ako im stanete na put, budite sigurni da će vas zaobići ili preskočiti s puno finese.

Ovan

Ovan je tip koji uvijek gleda prema naprijed. Ako ste slučajno u njegovom timu, budite spremni da vas iskoristi kao odskočnu dasku za vlastiti uspjeh. Ovaj vatreni znak ima nevjerojatnu energiju i odlučnost, ali često nije pretjerano empatičan prema osjećajima drugih. Ako mu se pruži prilika da vas iskoristi za postizanje svojih ciljeva, Ovan će to učiniti bez imalo srama. Njegova logika je jednostavna: "Ako možeš pomoći meni, a ja te mogu gurnuti prema cilju, svi smo na dobitku, zar ne?"

Jarac

Jarac je možda poznat po svojoj ozbiljnosti i disciplini, ali kada je riječ o postizanju ciljeva, nema te granice koju neće prijeći. Ovaj znak uvijek ima jasnu sliku uspjeha u glavi, i ako je potrebno iskoristiti tuđe vještine, kontakte ili resurse kako bi stigao tamo gdje želi, neće oklijevati. Jarac će vas pozvati na "suradnju", ali ubrzo ćete shvatiti da ste zapravo samo jedan dio u njegovom pažljivo osmišljenom planu. On će vas iskoristiti s takvom elegancijom i profesionalizmom da ćete se na kraju zapitati kako ste završili u ulozi njegovog pomoćnika – a da to niste ni primijetili.

Ako se nađete u društvu Škorpiona, Ovna ili Jarca, budite na oprezu – njihova ambicija nema granice, a vi biste lako mogli postati dio njihovih velikih planova, čak i ako to niste planirali. Oni su pravi stratezi i znaju kako dobiti ono što žele, a da se pritom svi osjećaju kao pobjednici... ili barem oni!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.