Ovi horoskopski znakovi najteže se nose s neuspjesima

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

Neuspjeh je neizbježan dio života. Ipak, kako reagiramo na njega uvelike ovisi o našem horoskopskom znaku, pokazuje astrologija. Neki od nas s lakoćom nastave dalje, no drugima neuspjeh ostaje zauvijek urezan u srce. Ljudi rođeni u ovim znakovima najteže nose poraze.

Lav

Lav je vladar horoskopa. On je taj koji blista, kojeg svi gledaju, onaj čija se griva vijori na vjetru dok kroči kao da mu svijet pripada. No, što se dogodi kad kralj ostane bez krune? Kad ne dobije aplauz ili kad projekt na kojem je radio danima, doživi neuspjeh? Pa, tu nastaje drama dostojna Oscara.

Lavovi imaju potrebu za divljenjem i priznanjima. Kada im nešto ne ide po planu, njihov ego dobiva ozbiljan udarac. Ne samo da će dugo analizirati što su mogli učiniti bolje, nego će čak i u tajnosti plakati, što je za jednog lava prava katastrofa. Naravno, neće to pokazati, barem ne javno. Umjesto toga, povući će se u svoju "kraljevsku pećinu", skupljajući snagu za veliki povratak.

Rak

Rakovima je neuspjeh poput hladnog tuša usred zime. S obzirom na to da su izuzetno osjetljivi, svaki poraz doživljavaju kao osobni napad na svoju dušu. Ne vide neuspjeh kao dio procesa učenja, već kao nešto što su mogli izbjeći da su samo slušali svoj unutarnji glas.

Kada Rakovi dožive neuspjeh, povući će se u svoj oklop, poput školjke na dnu oceana. Satima, možda i danima, vrtjet će u glavi sve što je pošlo po zlu. A kad ih pitaju kako su, odgovorit će s onim klasičnim: "Dobro sam", dok im u očima sjaji cijeli svemir tuge.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.