Ovi horoskopski znakovi su poput kameleona, predstavljaju se kao netko tko nisu

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

HOROSKOP nas često podsjeća da su neki znakovi pravi kameleoni, stručnjaci u prikrivanju svojih pravih boja, mijenjanju maski i kreiranju slike koju žele ostaviti u javnosti. Ako ste se ikada zapitali tko se iza širokog osmijeha ili savršeno odmjerene rečenice skriva s drugačijom pričom, odgovor bi vas mogao iznenaditi. Blizanci i Vaga definitivno su na vrhu te liste.

Blizanci

Kada sretnete Blizanca, nikada ne možete biti sigurni tko je točno pred vama. Ovaj znak rođen je s prirodnim talentom za improvizaciju i prilagodbu u svakom društvu. Jednog trenutka mogu biti dubokoumni filozofi, a već sljedećeg vrckavi zabavljači. Blizanci su ti koji uvijek imaju novu priču, novi projekt ili ideju, a sve to često dolazi s malo glamura i šarma koji može djelovati kao zavodljiva magla.

Zašto Blizanci često kriju svoje pravo lice? Jer im je jednostavno zabavnije igrati različite uloge. Njihova znatiželja vuče ih da istražuju različite strane svoje osobnosti, a prilagodljivost im omogućava da se neprimjetno uklapaju u različita društva. U jednom trenutku su poslovni ljudi koji imaju sve pod kontrolom, dok ih već sljedećeg možete vidjeti kako sanjare o životu u egzotičnim krajevima. Ono što je sigurno – s Blizancem vam nikada neće biti dosadno, ali nikada nećete znati jeste li upoznali njihovu pravu verziju.

Vaga

Vaga je znak koji uvijek teži ravnoteži i savršenstvu, a to često znači da će učiniti sve kako bi stvorila dojam harmonije, čak i kad stvari iznutra ne izgledaju tako idilično. Vage su vrsni diplomati i umjetnici koji vole ostaviti dojam da je njihov svijet savršeno posložen. Njihov vanjski izgled često je dotjeran do najsitnijeg detalja, a u društvenim situacijama su smirene, elegantne i opuštene – barem tako izgleda.

Zašto Vage igraju ovu igru? Zato što im je važno da ih drugi vide kao oličenje sklada i ljepote. No, ispod te glatke površine često se krije lavina osjećaja i nesigurnosti. Vaga želi biti omiljena, cijenjena i voljena, pa će radije stvoriti savršenu sliku nego pokazati svoje unutarnje borbe. Njihova sposobnost da sakriju nesigurnosti iza osmijeha i šarma čini ih pravim majstorima iluzije - prijateljski su nastrojeni, ali rijetko će dopustiti da netko zaviri ispod fasade koju su pažljivo izgradili.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.