Ovi znakovi bez srama ističu mane drugih ljudi, a svojih kao da nisu ni svjesni

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

SVI ZNAMO one ljude koji kao da imaju radar za tuđe pogreške, ali kada je riječ o njihovim vlastitim manama, odjednom kao da ničega nisu svjesni. Neprestano komentiraju tuđe slabosti, dok se istovremeno ponašaju kao da su savršeni. U nastavku otkrivamo koja su to četiri horoskopska znaka. 

Ovan

Ovan je poznat po svojoj direktnosti, ako nešto misli, to ćete odmah znati. Bez ustručavanja će reći što misle o vašem ponašanju, oblačenju, odlukama. Neće oklijevati istaknuti sve što im smeta ili što smatraju slabostima, ali kad je riječ o vlastitim manama? To je druga priča.

Ljudi rođeni u ovom znaku vole misliti da su uvijek u pravu, pa čak i kad pogriješe, često će pronaći neko opravdanje za to. Njihova samouvjerenost jednostavno im ne dopušta da se previše zamaraju vlastitim manama, jer misle da su apsolutno savršeni.

Djevica

Ako netko voli primijetiti svaki detalj, osobito one nedostatke koje drugi radije prešute, to je Djevica. Njihova potreba za savršenstvom tjera ih da bez srama ukažu na tuđe greške, bilo da se radi o nesavršenom izgledu ili loše organiziranoj večeri. Ali, kad je riječ o njihovim vlastitim manama, priča je nešto drugačija.

Tu nastupa nevjerojatna sposobnost samozavaravanja. Djevica jednostavno vjeruje da je njezin perfekcionizam vrhunska vrlina, pa se te sitne mane kod nje ne računaju. U njezinim očima, ona je samo realist koji pomaže drugima da budu bolji, dok se njezini vlastiti propusti ne vide kroz povećalo.

Blizanci

Blizanci su brzi na jeziku, što znači da često brže komentiraju tuđe mane nego što razmisle o svojim. S lakoćom će primijetiti sve što nije dobro kod drugih, od društvenih gafova do pogrešnih odluka, i reći to na način koji zvuči kao prijateljski savjet, iako svi znaju da nije baš tako.

Međutim, kada je riječ o njihovim manama, kao da ih ne vide. Njihova sposobnost da brzo preskaču s teme na temu znači da će vas uvjeriti kako njihove mane zapravo nisu bitne ili će ih čak prikazati kao prednosti.

Lav

Lav voli biti u centru pažnje, a to često znači da ne voli kada mu nešto zasjeni sjaj, uključujući i mane drugih ljudi. Bez srama će isticati tuđe slabosti jer, naravno, svijet treba znati tko je ovdje najbolji. Njegova urođena samouvjerenost znači da će često komentirati sve što ne ide kako treba kod drugih, od toga kako su obučeni do načina na koji govore.

Kada je riječ o njihovim manama, Lavovi ih jednostavno ne vide. U njihovim očima, sve su to zanemarive sitnice koje se ni ne mogu nazvati manama. Za njih je to jednostavno dio njihove osobnosti, a s kim se ne sviđaju zbog toga, ni ne treba razgovarati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.