Poštuju dogovor: Dva horoskopska znaka koja su uvijek točna i mrze kad drugi kasne

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

U SVIJETU punom žurbe, prometa i last-minute izgovora, postoje horoskopski znakovi koji uvijek stižu na vrijeme, kao po švicarskom satu, i nikad ne toleriraju kašnjenja. Riječ je o osobama rođenima u znaku Djevice i Jarca koji ne vole kasniti i ne vole kada drugi to čine. Zašto im je to toliko važno?

Djevica

Djevica je kraljica organizacije, planiranja i discipliniranosti. Kad se dogovori za kavu u deset, možete biti sigurni da će tamo biti u deset, možda čak i malo ranije, tek toliko da joj ostane vremena za pregledavanje dnevnog rasporeda dok vas čeka. Djevice mrze kašnjenje, ne zato što su uštogljene, već zato što vjeruju da svaka minuta ima svoju svrhu i vrijednost. Za njih je kašnjenje znak nepoštivanja i narušavanja reda, a kaotičnost ih izbacuje iz njihovog mirnog balansa.

Zašto Djevica toliko mrzi kašnjenja? Zato što im to remeti savršeno posloženi svijet u kojem svaki trenutak ima svoje mjesto. Ako zakasnite, ne očekujte da će vas dočekati topli osmijeh; prije ćete naići na kritički pogled koji vam govori sve što ona možda neće izreći naglas. Njihovo srce je na pravom mjestu, ali za Djevice je točnost znak poštovanja i jasnoće u komunikaciji. Kad ste na vrijeme, šaljete im poruku da cijenite njihov trud, a to za njih znači sve.

Jarac

Ako netko zna upravljati vremenom kao ničim drugim, to je Jarac. Ovaj znak uvijek ima plan i rok, a kašnjenje u njihovom svijetu jednostavno nije opcija. Oni se prema vremenu odnose ozbiljno, kao prema bilo kojoj vrijednoj investiciji. Kad se dogovore za sastanak, dogovor je čvrst kao kamen. Ako zakasnite, to je kao da ste im poremetili dugoročne planove. Njihova poslovna priroda ne tolerira nesigurnost, a kašnjenje je za njih upravo to - nepouzdanost i nepridržavanje dogovora.

Zašto osobe rođene u znaku Jarca toliko ne vole kašnjenje? Zato što svaki trenutak ima važnost u njihovu životu. Ako ste ikada imali priliku čekati Jarca, znate da je to trenutak koji neće zaboraviti; uvijek će vam suptilno dati do znanja da im je svaka minuta vrijedna. U njihovim očima, točnost je dio integriteta. Žive po principu "vrijeme je novac" i, kad kažete da ćete doći u određeno vrijeme, za njih je to jednako važno kao ispoštovati bilo koji dogovor.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.