Pripadnici ovih pet znakova ne mogu kontrolirati emocije

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

Svima nam se ponekad dogodi da emocije preuzmu kontrolu, ali neki horoskopski znakovi imaju poseban izazov kada je riječ o zadržavanju svojih osjećaja pod kontrolom. Njihove su emocije poput valova – nepredvidive i često neobuzdane. Dok se jedni trude zadržati hladnokrvnost, drugi jednostavno ne mogu sakriti ono što osjećaju. U astrologiji, nekoliko je znakova poznato po tome što ponekad dopuštaju da ih emocije potpuno preplave.

Ovan

Ovnovi su poznati po svojoj vatrenoj energiji i impulzivnoj prirodi, a kada je riječ o emocijama, nemaju "pauzu". Kad se naljute, ljutnja je snažna i otvorena. Ne drže osjećaje u sebi i rijetko skrivaju svoje reakcije. Skloni su burnim ispadima, ali isto tako, koliko brzo planu, toliko se brzo i smire. Njihove emocije dolaze naglo i intenzivno, ali ne zadržavaju dugotrajnu ogorčenost.

Rak

Rak je možda najemotivniji znak zodijaka. Njihova osjetljivost i sklonost dubokim osjećajima čine ih vrlo ranjivima kada su u pitanju emocije. Rakovi često ne mogu sakriti svoje osjećaje, bilo da je riječ o tuzi, sreći ili ljutnji. Skloni su plakanju kada su dirnuti ili povrijeđeni, a njihova emocionalna priroda često ih vodi u promjenjiva raspoloženja. Njihova osjećajnost može ih ponekad preplaviti, čineći ih nesposobnima da se distanciraju od vlastitih osjećaja.

Lav

Lavovi vole biti u središtu pozornosti, a to uključuje i njihove emocije. Kada su uzrujani ili sretni, svi to moraju znati. Lav ne skriva svoje osjećaje, već ih često prikazuje kroz dramatične geste i ekspresivne reakcije. Njihov ponos često može dodatno pojačati emocije - ako osjete da su povrijeđeni ili zanemareni, lavovi će to jasno pokazati. Skloni su pretjerivanju u izražavanju osjećaja, što ih često dovodi u situacije u kojima emocije preuzimaju kontrolu nad razumom.

Škorpion

Škorpioni su poznati po svojoj emocionalnoj dubini i intenzitetu. Kada Škorpion osjeća, osjeća duboko - bilo da je u pitanju ljubav, bijes ili tuga. Majstori su u skrivanju emocija, ali kad se jednom otvore, njihova emocionalna snaga je nevjerojatna. Škorpion često skriva svoje osjećaje ispod površine, ali kad stvari postanu previše intenzivne, njihova emotivna erupcija može biti jednako snažna koliko je dugo potiskivana.

Ribe

Ribe su poznate po svojoj empatiji i dubokom osjećaju za druge ljude. Osjetljive su i lako preuzimaju emocije svoje okoline. Ribe teško kontroliraju svoje osjećaje jer su često preplavljene tuđim emocijama, a kamoli vlastitima. Njihova sposobnost suosjećanja čini ih izuzetno emotivnima, pa se lako rasplaču ili preplave osjećajem tuge, ali i sreće.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.