Stalno se spotiču i padaju: U ovom horoskopskom znaku rađaju se najnespretnije osobe

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

AKO STE se ikada na ulici ugledali nekoga tko je trčao pa pao, ili tko je prolio kavu po sebi, možda ste promatrali osobu rođenu u znaku Ribe. Pripadnici ovog znaka su najnespretniji znak zodijaka, a zbog svoje šeprtljavosti često se dovode u situacije koje bi mnogima pokvarile dan. U nastavku donosimo zašto su takvi.

Često zaboravljaju

Još jedna karakteristika koja se povezuje uz Ribe jest zaboravljivost. Ribe često gube trag o osnovnim stvarima jer su previše zaokupljene dubljim pitanjima. Ljudima rođenima u ovom znaku često će se dogoditi da zaborave mobitel, novčanik ili ne ugase nešto prije izlaska iz kuće, a ponekad će i zaboraviti uzeti kišobran kada vani pada kiša. 

No, zbog njihove zaboravljivosti, oni su prijatelji koji stalno nasmijavaju druge i svakodnevnicu oboje svojim smiješnim pričama i neočekivanim nezgodama. Jednostavno žive svoj svijet i pozivaju nas da im se pridružimo, ne brinući se previše za detalje.

Nespretnost je dio njihovog šarma

Ribe su tu da nas podsjete kako u životu nije sve tako ozbiljno te da ponekad treba stati, nasmijati se samome sebi i zaroniti natrag u svoje snove. One ponosno drže titulu najmanje spretnog znaka, ali su zasigurno one koje u naš život unose dozu fantazije, smijeha i spontanosti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.