Tjedni horoskop: Lavovi moraju suspregnuti entuzijazam, Djevice smanjiti kritike

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

DONOSIMO tjednu astrološku prognozu za razdoblje od 16. do 22. rujna 2024. godine.

Ovan

Posao: Energija vas gura prema naprijed i imate osjećaj da ništa ne može stati na put vašim ambicijama. Pripazite na nestrpljenje. Ne forsirajte stvari, jer će se dugoročni rezultati isplatiti.
Ljubav: Osjećaji su intenzivni i tražit ćete dubinu u odnosima. Ovo je tjedan kad možete ojačati vezu s partnerom ili, ako ste slobodni, iznenada upoznati nekoga tko će vas oboriti s nogu.

Zdravlje: Oprezno s prevelikom aktivnošću. Energija vam je visoka, ali tijelo traži odmora. Pokušajte balansirati između posla i opuštanja.

Bik

Posao: Stvari se na poslu kreću sporije nego što biste željeli, no to vam omogućuje da temeljito sagledate situaciju. Ne donosite ishitrene odluke, pričekajte kraj tjedna kada će se kockice posložiti.
Ljubav: Romantični trenuci dolaze iznenada, ali vas bi mogla uhvatiti nostalgija za prošlim vezama. Pokušajte se fokusirati na sadašnjost i ono što možete izgraditi sada.
Zdravlje: Povežite se s prirodom. Uzmite vremena za šetnje ili vrtlarenje – to će vam pomoći da obnovite unutarnji mir.

Blizanci

Posao: Ovaj tjedan vam donosi burnu komunikaciju na poslu. Morat ćete pokazati svoje diplomatske vještine kako biste izbjegli nesporazume. Srećom, vi ste u tome majstori!
Ljubav: Flert je vaša najdraža igra, a ovaj tjedan ćete je igrati s lakoćom. No, pazite da ne šaljete miješane signale, osobito ako vam je netko stvarno bitan.
Zdravlje: Započnite novu rutinu vježbanja ili mentalne discipline. Vašem tijelu treba više strukture, a ovo je pravi trenutak za promjene.

Rak

Posao: Emotivni ste i osjećate pritisak zbog nekih neizvjesnih poslovnih odluka. Ipak, vaša intuicija je oštro izoštrena, pa je ovaj tjedan idealan za važne poteze.

Ljubav: Ako ste u vezi, vaša emocionalna povezanost raste. No, ako ste slobodni, osjećate potrebu za sigurnošću i skloni ste povlačenju u sebe. Pustite nekoga blizu!
Zdravlje: Moguće su glavobolje zbog stresa. Uzmite si vremena za opuštanje i brigu o sebi – meditacija bi vam mogla pomoći.

Lav

Posao: Vaša kreativnost je na vrhuncu i imate priliku zasjati. No, pripazite na pretjerani entuzijazam. Vaši suradnici možda ne dijele vaš optimizam, pa imajte strpljenja.
Ljubav: Srce vam je na dlanu i spremni ste dati sve od sebe u ljubavi. Partner će to osjetiti, ali budite pažljivi da ne preplavite voljenu osobu svojom intenzivnošću. Samci, nova ljubav je na horizontu!
Zdravlje: Energija vam je visoka, ali ne zaboravite se pravilno hraniti. Pokušajte izbjegavati brzu hranu i nagle promjene u prehrani.

Djevica

Posao: Organizacija je vaša snaga, ali ovog tjedna imat ćete osjećaj da stvari izmiču kontroli. Ne brinite, sve će doći na svoje mjesto do kraja tjedna. Samo ostanite usredotočeni.
Ljubav: U ljubavi biste se mogli osjetiti nesigurno. Pokušajte ne analizirati svaki detalj – ponekad stvari trebate pustiti da idu svojim tokom. Partneru pokažite nježnost, ne samo kritiku.

Zdravlje: Oslonite se na prirodne metode jačanja imuniteta. Biljni čajevi i dodaci prehrani mogu vam pomoći da se osjećate bolje.

Vaga

Posao: Očekujte da ćete ovaj tjedan biti traženi kao posrednik u poslovnim sukobima. Vaša vještina balansiranja različitih interesa bit će ključna.
Ljubav: Romantična energija obavija vas poput najfinije tkanine. Ovo je savršen tjedan za intimne razgovore, večere uz svijeće ili jednostavno povezivanje s voljenom osobom na dubljoj razini.
Zdravlje: Održavajte ravnotežu između mentalnog i fizičkog zdravlja. Šetnje ili joga pomoći će vam da ostanete smireni i pribrani.

Škorpion

Posao: Intenzivno radite i ne puštate ništa van kontrole. Ovaj tjedan vam donosi prilike za strateško planiranje, no pripazite da ne budete previše tajanstveni prema kolegama.
Ljubav: Strast vlada vašim životom, ali budite oprezni da ne preuveličate sitnice. Vaša posesivnost može izazvati probleme ako niste iskreni prema partneru. Samci, vrijeme je za flert, ali bez igrica!
Zdravlje: Pazite na svoje tijelo – moguće su manje tegobe zbog stresa, stoga si priuštite trenutke opuštanja.

Strijelac

Posao: Osjećate želju za promjenama i novim izazovima. Ako imate priliku za poslovno putovanje ili dodatno usavršavanje, svakako je iskoristite. Rutina vas zagušuje!

Ljubav: Vaša slobodna priroda želi istraživati nova ljubavna iskustva. Ako ste u vezi, ne zaboravite da sloboda dolazi s odgovornošću prema partneru. Samci, uživate u avanturama, ali pazite da ne povrijedite nekoga.
Zdravlje: Izvrsna energija prati vas cijeli tjedan. Oslonite se na fizičku aktivnost kako biste održali balans.

Jarac

Posao: Fokusirani ste i odlučni, ali ovaj tjedan bi vam mogao donijeti neplanirane prepreke. Strpljenje i hladna glava ključ su uspjeha.
Ljubav: U ljubavi ćete biti ozbiljniji nego inače. Ako ste u dugoj vezi, sada je vrijeme za razgovor o budućim koracima. Ako ste slobodni, možda se osjećate povučeno – pričekajte pravi trenutak za akciju.
Zdravlje: Tjedan je idealan za postavljanje dugoročnih ciljeva vezanih uz zdravlje. Bilo da je riječ o tjelovježbi ili prehrani, planirajte pažljivo.

Vodenjak

Posao: Inovativnost je vaša snaga, no ovaj tjedan biste se mogli osjećati neshvaćeno. Nemojte odustati od svojih ideja, ali pokušajte ih predstaviti na način koji će privući podršku drugih.
Ljubav: Vaš slobodoumni duh traži uzbuđenje, ali partner možda neće moći pratiti vaš tempo. Pokažite razumijevanje i dajte mu prostora. Samci, očekujte neočekivano!
Zdravlje: Mentalno zdravlje vam je na prvom mjestu. Meditacija, knjige ili čak planinarenje mogu vam pomoći da se povežete sami sa sobom.

Ribe

Posao: Osjećate da ste na rubu velikih promjena, ali još uvijek niste sigurni u kojem smjeru krenuti. Ne žurite – zvijezde će vam do kraja tjedna pokazati pravi put.
Ljubav: Emocije su vam duboke, a vi tražite stabilnost u ljubavi. Ako ste u vezi, vrijeme je za otvorene razgovore. Ako ste slobodni, sanjarit ćete o idealnoj ljubavi, ali ne zaboravite da stvarni svijet također nudi čuda.
Zdravlje: Oslonite se na intuiciju kada je riječ o vašem zdravlju. Posvetite se sebi i poslušajte signale koje vam tijelo šalje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.