Tri horoskopska znaka koja uvijek traže uzbuđenje i vole živjeti na rubu

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

Svi poznajemo barem jednu osobu koja nije sklona promišljanju svojih odluka. Takvi ljudi uvijek su u potrazi za avanturom i adrenalinom jer vole živjeti na rubu. Prema astrologiji, ovakvi avanturisti rođeni su u sljedećim horoskopskim znakovima.

Ovan

Ovan ne zna za riječ "pauza" – on vječno gura naprijed, uvijek tražeći novu avanturu. Hrabro se suočava s izazovima bez obzira na to koliko opasni ili nepredvidljivi bili. Ovnovi vole osjećaj adrenalina jer im daje osjećaj moći i hrabrosti. Oni su ti koji će se prvi popeti na vrh planine, skočiti s padobranom ili isprobati ekstremne sportove. Zašto? Jer im život bez uzbuđenja nije pravi život.

Strijelac

Strijelac je znak koji uvijek ima ruksak spreman pored vrata, čekajući pravi trenutak da krene u sljedeću avanturu. Njih ne zanima rutina ni predvidljivost – ako nema rizika, nema ni smisla. Život za Strijelca mora biti poput filma punog neočekivanih obrata. Njegova potreba za slobodom i istraživanjem znači da uvijek traži granicu, nešto što nikada nije doživio. Bilo da je riječ o putovanju na neistražene otoke ili zaljubljivanju u neznanca, Strijelac nikad ne miruje.

Škorpion

Škorpion se ne boji mraka, dapače, traži ga. Ovaj znak uživa u istraživanju tajni, riziku i trenucima kada je sve na kocki. Njegova strast za životom dolazi iz dubokih emocija, a uzbuđenje nalazi u intenzivnim situacijama – emocionalnim, fizičkim ili psihičkim. Škorpion je onaj koji riskira sve u igri i istražuje granice svojih mogućnosti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.