Tri horoskopska znaka u kojima se rađaju žene koje padaju na najveće zavodnike

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

IAKO se bilo kome može dogoditi da se zaljubi u nekog zavodnika, astrolozi vjeruju da se u tri horoskopska znaka rađaju žene koje često padaju na ženskaroše. Iako bi trebale bježati u drugom smjeru, pripadnice ovih znakova u velikim zavodnicima vide izazov kojemu je teško odoljeti. U nastavku otkrivamo u kojim se znakovima rađaju takve žene.

Ovan

Žene rođene u znaku Ovna poznate su po svojoj neustrašivosti i sklonosti izazovima. Šarmantni zavodnici za njih predstavljaju izazov kojemu jednostavno ne mogu odoljeti. Žene Ovnovi često se nalaze u vrtlogu strasti s muškarcima koji im nude igru zavodljive neizvjesnosti. Zavodnik u njihovim očima nije opasnost, već osoba koja im može pružiti uzbuđenje i avanturu.

Lav

Lavice vole biti u središtu pozornosti, ali ništa im neće izmamiti osmijeh na lice kao muškarac koji zna kako igrati igru zavođenja. Iako same često zrače samopouzdanjem i šarmom, zavodnici su oni koji im mogu parirati i potaknuti njihovu znatiželju. Žene rođene u znaku Lava uživaju u lovu, a pravi zavodnici znaju prepoznati tu njihovu strast. Međutim, koliko god ih privukla karizma ženskaroša, Lavice uvijek teže dominaciji u vezi.

Vaga

Vage su poznate po svojoj potrebi za ravnotežom i skladom, ali kad se pred njima pojavi zavodnik, lako mogu izgubiti tu ravnotežu. Vage najviše privlače muškarci koji su šarmantni i elokventni. Njihova ljubav prema romantici i estetski privlačnim stvarima često ih vodi prema muškarcima koji znaju kako impresionirati svojim stilom i manirama. Iako su oprezne, zavodnici znaju točno kako srušiti njihove obrambene zidove i uvući ih u svoju mrežu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.