U ova četiri znaka rađaju se najveći papučari, rade sve što im žena kaže

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

NEKI muškarci jednostavno nemaju problem s time da popuste kad njihove bolje polovice traže nešto – zapravo, uživaju u tome da udovolje svojoj partnerici. Postoje horoskopski znakovi kojima je prirodno da se podrede i pruže sve što mogu osobi koju vole. Oni su pravi papučari zodijaka – i to s ponosom! Pogledajmo koji su to znakovi koji će uvijek napraviti sve što im njihova žena kaže.

Rak

Rak je horoskopski znak koji će uvijek staviti svoju partnericu na prvo mjesto. Ako tražite muškarca kojem nije teško popustiti, pogotovo kad je riječ o emotivnoj udobnosti i harmoniji u vezi, Rak je idealan. Rakovi su rođeni obiteljski ljudi, a kada se zaljube, njihova najveća sreća postaje sreća njihove partnerice. Bez obzira na to što ona traži – bilo to preuređenje stana, vožnja po sastojke za kolač u ponoć ili satima slušanje njezinih priča o svakodnevici – Rak će sve to obaviti bez prigovora.

Za Raka, sretan dom je svetinja, a on se ponosi time što će uvijek dati sve od sebe da održi mir i zadovoljstvo. Čak i kad se od njega traže zahtjevne stvari, Rak će uvijek gledati širu sliku i razmišljati: "Ako će ovo usrećiti moju partnericu, zašto ne?" On je odan, nježan i posvećen do kraja, i nema mu ništa draže od osjećaja da je njegova partnerica zadovoljna i sretna. Možemo ga nazvati papučarom, ali za Raka to znači da je pravi kralj nježnosti.

Vaga

Vage su znakovi zodijaka kojima je od najveće važnosti održavati skladne odnose. Ako bi se neki znak mogao zvati rođenim mirotvorcem u vezi, onda je to svakako Vaga. Oni mrze sukobe i rasprave te će se vrlo brzo složiti s onim što partnerica traži, samo da bi sve ostalo u ravnoteži. Vaga će se lako odreći svojih sitnih želja i preferencija ako to znači da će njegovoj partnerici biti ugodno.

Vage su pravi stručnjaci za kompromis te će često naći način da spoje partneričine želje sa svojima. Ipak, ako izbor dođe do toga da mora birati između mira i svog stava, Vaga će gotovo uvijek izabrati mir – bez obzira na to koliko puta mora reći: "Naravno, draga." Njen najvažniji cilj u vezi je stvoriti okruženje bez drame i tenzija, pa će se zato često našaliti na vlastiti račun i reći da je pravi papučar – ali sretan, jer zna da su svi sretni.

Bik

Kad se radi o muškarcima u znaku Bika, oni su možda najuporniji papučari na svijetu, ali na najbolji mogući način. Bikovi su poznati po svojoj tvrdoglavosti i izuzetnoj upornosti, ali kad je riječ o partnerici, postaju potpuno mekani. Njihova tvrdoglavost pretvara se u posvećenost, a što god ona želi – on će učiniti sve da to i dobije. Ako ona poželi određeno jelo, Bik će otići u tri različite trgovine kako bi pronašao sastojke. Ako želi romantičnu večeru, on će se potruditi kao pravi kuhar, čak i ako mu kuhanje nije jača strana.

Bik voli udovoljavati jer mu to daje osjećaj sigurnosti i stabilnosti u vezi. Njegova je partnerica njegovo blago i nema ništa što mu je draže od osjećaja da ona ima sve što joj treba. Možda Bik ponekad izgleda kao papučar, ali on to radi iz duboke odanosti i ljubavi – za njega je sreća partnerice ujedno i njegova vlastita sreća.

Ribe

Muškarci u znaku Ribe vječni su romantičari i sanjari, a njihova najveća želja je učiniti da njihova partnerica živi u pravoj bajci. Ako želite nekoga tko će s radošću ispunjavati sve što tražite, Ribe su pravi izbor. Oni obožavaju davati ljubav i raditi sitnice koje će usrećiti njihovu partnericu – od kupovine cvijeća bez posebnog razloga do provođenja cijelog dana na projektima koje ona voli. Ribe su spremne odustati od svojih planova samo kako bi njihova partnerica bila zadovoljna.

Ovaj vodeni znak nije samo papučar – on je posvećeni romantik koji sanja o sretnom kraju svoje ljubavne priče. Ribe su osjetljive i ništa im nije draže od izraza sreće na licu njihove partnerice. Za njih, popuštanje nije slabost, nego način na koji pokazuju koliko im je stalo. Možda izgledaju kao da su podložni svemu što njihova voljena osoba kaže, ali u njihovim očima to je najljepši mogući način da se povežu i pokažu svoju ljubav.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.