U ovim znakovima rađaju se najokrutniji ljudi. Povrijedit će vas iz zabave

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

SVAKI horoskopski znak ima svoju tamnu stranu, no postoje oni koji imaju reputaciju pravih "zlikovaca", koji vole namjerno uzrokovati bol drugima. Neki od njih su poznati po britkoj oštrici, hladnoj distanci i sklonosti da vas "piknu" baš tamo gdje boli. U nastavku otkrivamo o kojim je znakovima riječ.

Blizanci

Blizanci su poznati po svojoj dvoličnosti, a njihova brzopotezna sposobnost prilagodbe bilo kojoj situaciji može ih učiniti vrlo opasnima. Sposobni su smiješiti vam se u lice, a već u sljedećem trenutku okrenuti ploču i zabiti vam nož u leđa. Blizanci su vrhunski manipulatori i majstori igre riječi. Ne podnose dosadu i često se okreću zločestim igrama samo kako bi unijeli malo uzbuđenja u svoju svakodnevicu. Ako osjete da ste im na neki način dosadni ili da imaju previsoke moralne standarde, ne bi ih začudilo da vas testiraju, sve dok ne shvatite da ste postali samo još jedna od njihovih igrica.

Lav

Lavovi vole biti u centru pažnje, a kad se njihova svjetlost pomrači, mogu postati pravi tirani. Lavovi imaju snažnu osobnost i nepokolebljivo samopouzdanje, ali u trenucima kad ih netko ospori ili zasjeni, njihova tamna strana izlazi na vidjelo. Nije rijetkost da lavovi postanu okrutni u svojim pokušajima da vrate svu pažnju na sebe. Mogu iskoristiti svoje šarmantne manire kako bi vas natjerali da im vjerujete, a zatim vas pokose jednom rečenicom, naizgled bez imalo sažaljenja. Iako lav možda nije uvijek svjestan koliko može biti surov, voli pokazivati tko je gazda, čak i ako to znači da će vas povrijediti samo zato što može.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.