U ovim znakovima rađaju se roditelji koji su previše zaštitnički nastrojeni

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

MNOGI roditelji bez razmišljanja učinili bi sve što je potrebno kako bi zaštitili svoju djecu. Ti horoskopski znakovi su toliko zaštitnički nastrojeni da njihova djeca često imaju osjećaj da ih prati stalna straža, a ponekad i da im je sloboda ograničena. Njihova briga i ljubav su bezgranične, ali ponekad i pomalo preintenzivne. Evo o kojim je znakovima riječ.

Rak

Rakovi su prirodno zaštitnički nastrojeni te svoj dom i obitelj drže na prvom mjestu. Za Raka, sigurnost djece je svetinja. Nevjerojatno su emotivni i osjećaju svaku emociju svoje djece kao da je njihova vlastita. Ta duboka povezanost tjera ih da stalno bdiju nad svojom djecom, pazeći na svaki njihov korak kako bi ih zaštitili od bilo kakve boli ili neugodnosti.

Oni su rođeni zaštitnici. Njihov roditeljski instinkt, bez obzira na spol, tjera ih da stvore sigurno okruženje u kojem njihova djeca mogu rasti i razvijati se bez straha. No, ponekad ta želja za sigurnošću može postati preintenzivna, čineći ih previše zaštitničkima.

Škorpion

Škorpioni ništa ne prepuštaju slučaju, posebno kada je riječ o sigurnosti i dobrobiti svoje djece. Njihova zaštitnička priroda graniči s opsesijom, a sve s ciljem da njihova djeca budu sigurna. Ljubav prema djeci sveprožimajuća je, što znači da će učiniti sve da ih zaštite. Ta intenzivna ljubav često ih vodi do pretjerane zaštitničke reakcije, gdje postaju pravi čuvari svoje djece.

Vole imati kontrolu nad situacijama. Kada je riječ o njihovoj djeci, ta potreba za kontrolom pojačava se jer žele biti sigurni da je sve pod njihovim nadzorom i da nema iznenađenja koja bi mogla naštetiti njihovim mališanima. Svijet vide kao mjesto puno opasnosti, pa često pretjerano štite svoju djecu od svega što smatraju potencijalnom prijetnjom.

Lav

Lavovi su ponosni i predani svojoj djeci, ali ponekad njihov zaštitnički instinkt može biti pomalo prejak. Žele zaštititi djecu od svega što bi moglo narušiti njihov razvoj ili ugled. Njihov ponos motivira ih da budu stalno prisutni i da bdiju nad svojom djecom, pazeći da sve ide kako treba.

Oni vjeruju da njihova djeca zaslužuju samo najbolje pa su spremni učiniti sve kako bi osigurali da njihov svijet bude savršen. Ponekad ta želja za savršenstvom vodi do pretjerane zaštite. Njihov zaštitnički instinkt ponekad dolazi iz želje da budu najbolji roditelji u očima drugih, što ih može dovesti do prezaštitničkog ponašanja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.