U ovom horoskopskom znaku rađaju se osobe koje nikad ne popuštaju pod pritiskom

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

AKO POSTOJI znak koji ne popušta pod pritiskom, to je definitivno Jarac. Ove osobe su kao stijena, kad svi drugi padaju i gube kontrolu, oni stoje čvrsto, usmjereni na cilj i nepokolebljivi u svojim odlukama. Evo zašto su takvi.

Oni su rođeni vođe (koji rijetko priznaju da im je teško)

Osobe rođene u znaku Jarca poznate su po nevjerojatnoj disciplini i odlučnosti. Kad se suoče s problemom, neće bježati niti se žaliti, jednostavno će prionuti na posao i riješiti ga. Za njih pritisak nije prepreka, nego izazov. Čak i kad im je teško, rijetko će to priznati. 

Savršeni planeri i stratezi

Jedna od tajni njihove izdržljivosti je nevjerojatna organiziranost i strateško razmišljanje. Dok većina drugih znakova ide za trenutnim zadovoljstvima, Jarac uvijek ima dugoročni cilj na umu. On je znak koji nikad ne ulazi u situaciju nepripremljen; sve su opcije analizirane, planovi napravljeni i izlazne strategije isplanirane. Ta sposobnost predviđanja i pripreme pomaže mu da ostane smiren kad stvari postanu teške.

Ovo ga čini idealnim vođom u kriznim situacijama. Dok svi drugi paničare, Jarac se drži svoje strategije i vodi tim do rješenja. Njegova postojanost i hladna glava čine ga osobom kojoj se svi obraćaju kada se situacija zakomplicira.

Pritisak ih jača, a ne slama

Jedna od najboljih stvari kod Jarca je njegova sposobnost da iz svakog pritiska izađe još jači. Ako ga život testira, on to doživljava kao priliku za rast. Jarci su oni koji će se uhvatiti u koštac s najzahtjevnijim zadacima, znajući da će ih to ojačati i unaprijediti. Oni su borci koji ne dopuštaju da ih poteškoće slome, i baš zato su tako uspješni u svemu što rade.

Za Jarca, pritisak nije nešto što ga obeshrabruje, nego nešto što ga pokreće. On se ne zadovoljava prosječnim, teži najboljem i spreman je uložiti sav trud kako bi to i ostvario. Kada drugi misle da je vrijeme za odustajanje, Jarac tek počinje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.