U ovom znaku rađaju se najgori vozači

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

BILO da je riječ o brzoj vožnji, iznenadnim promjenama traka ili neobičnim odlukama na cesti, neki vozači nas često ostavljaju u čudu. Možda su rođeni u znaku Lava?

Lavovi su poznati po svojoj hrabrosti i potrebi da budu u središtu pažnje. Kada se nađu za upravljačem, to često prenose na cestu. U vožnji žele biti brži od ostalih, pa se ponekad čak imaju potrebu utrkivati s drugima. Neovisno o tome voze li mali gradski automobil ili kombi, uvijek imaju osjećaj da su na pozornici i da cijeli svijet gleda njihovu vožnju.

No tu ne staju. Lavovi vole da ih svi primijete pa će ponekad napraviti dramatičan prelazak traka ili naglo zakočiti kako bi privukli pažnju. Oznake za brzinu? Za Lavove su to samo smjernice. Ograničenja brzine su za obične smrtnike, a ne za kraljeve i kraljice ceste.

Jedna od najizraženijih osobina Lavova je njihova strast, koja se može prenijeti i na vožnju. Dok su vozači u drugim znakovima možda oprezni i smireni za volanom, Lavovi cestu doživljavaju kao stazu Formule 1. Brza vožnja, trubljenje drugima da im se maknu s puta i vožnja s rukama na volanu u kul položaju - sve su to stvari koje Lavove čine vozačima koji će vam zasigurno ostati urezani u sjećanju.

Dakle, ako ikada sretnete Lava na cesti, pripremite se za pravu avanturu. Ako putujete s Lavom, budite spremni na uzbudljivu vožnju i ne zaboravite staviti pojas.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.