2.1 milijuna pregleda: Prvi susret zlatnog retrivera i mačke je presladak

Screenshot: TikTok

Iako se obično prikazuju kao smrtni neprijatelji, mačke i psi zapravo mogu živjeti bez problema. Čak mogu postati i najbolji prijatelji, ako se pravilno upoznaju.

Zlatna retriverica Nala rastopila je srca na društvenim mrežama nakon što je njezina vlasnica podijelila video njezine reakcije kada je prvi put srela susjedovu mačku. U viralnom isječku, koji je podijeljen na TikToku, prikazano je upoznavanje Nale licem u lice s mačkom.

Mačka je iznenađujuće mirna i otvorena prema ideji da ima prijatelja psa, ali čini se da Nala isprva ne osjeća isto. Isprva je zalajala na mačku, ali zatim se približila kako bi nanjušila svog novog poznanika. Nakon toga, Nala je brzo počela uzbuđeno mahati repom.

@leo.tiger.nala Hopefully they become friends one day 🤞🏼#goldenretriever #dogmeetcat #cat #kitten #dogfriendship #doglove #viral #dogsoftiktok ♬ Little Things - Adrian Berenguer

Video je brzo postao viralan na TikToku, a gledatelji su oduševljeni. Do sada je dobio preko 2.1 milijuna pregleda i više od 259.000 lajkova.

Jedna osoba je komentirala: "Ta mačka je stvarno smirena."

"Moji pas i mačka iz djetinjstva bili su najbolji prijatelji", dodala je druga.

"Ovo je preslatko", napisala je treća.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.