6.1 milijun pregleda: Papiga izrazima lica ometa vlasnicu, video je hit

Foto: Shutterstock

Kada se vaš ljubimac želi igrati, ništa ga ne može spriječiti. Treba malo pažnje svojih ljudi i to mu je potrebno što prije.  Samo pogledajte papigu Galena koja se jako htio igrati sa svojom vlasnicom. I naravno, na tu ideju je došao dok je njegova vlasnica pokušavala raditi.

U snimci koju je podijelila, Galen gazdarici isplazi jezik. Ona se trudi ne reagirati, ali papagaj je bio odlučan u namjeri da nasmije svoju vlasnicu, pokušavajući to iznova i iznova.

"Svi načini na koje mi je moja papiga danas pokušala odvratiti pažnju dok sam radila", napisala je žena uz snimku.

Galen je plazio jezik sve dok ona nije odustala od posla i počela se igrati s njim.

"Kako bih mogla išta obaviti?" zapitala se žena u opisu videa.

@the_green_bird_brigade I turned on the front facing camera and this was his reaction 😋 #eclectus #bird #birdtok #birdsoftiktok #parrot #parrotsoftiktok #blep #funnyvideos #funnyanimals #pet ♬ original sound - The Green Bird Brigade

Ove su poznate po svojoj živopisnoj boji. Mužjaci su obično svijetlo zeleni s crvenim i plavim detaljima na krilima, dok su ženke, u većini slučajeva, crvene i ljubičaste s tamnozelenim detaljima. Jako su prijateljski raspoložene i mirne. Vrlo su društvene i vole provoditi vrijeme sa svojim vlasnicima. Izuzetno su pametne i mogu naučiti različite trikove i riječi. Potrebna im je mentalna stimulacija kako bi bile zadovoljne.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.