6.2 mil. pregleda: Mačak se naljutio jer je ostao sam kod kuće. Pogledajte

Foto: Unsplash

SFINKS mačke imaju karakter i jasno će vam pokazati kako se osjećaju. Baš kao mačak Nudacris kojeg je vlasnica na neko vrijeme ostavila samog kod kuće. Nudacrisa je to prilično naljutilo i odlučio je objasniti vlasnici da ne želi da to više ikada ponovi.

Brzo nako što je izveo svoj dramatičan performans, legao je u krilo svoje vlasnice. Ipak, sumorno mijaukanje bilo je siguran znak da joj nije oprostio.

"Kao što možete vidjeti, netko je vrlo nezadovoljan sa mnom," rekla je vlasnica mačka u snimci. "Ali barem sjedi sa mnom... čak i ako mrmlja i puše." 

Video je skupio 6.2 milijuna pregleda, a možete ga pogledati u nastavku.

@lisahamptonholder So I’m sure he’s happy we’re home, but he had to immediately crawl in my lap and pout and mumble and meow to express how displeased he was with me for leaving him! I am definitely happy to be home, I really really missed my cats! #ti#tiktokvirali#tiktoky#fypagee#petsy#fypr#trendingr#trendingvideoso#foryoupageo#foryoupage❤️❤️p#sphynxcatsoftiktokp#sphynxy#fypツe#memeu#dueti#virala#catlovera#cata#catsi#viralvideose#memeo#lovei#missyou ♬ original sound - Lisa Hampton Holder
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.