9 čudnih i besmislenih izuma za vašeg ljubimca

Foto: Ebay, Press, Amazon, Screenshot Youtube, Pinterest

VJERUJTE nam, na ovom popisu našlo se doista svašta.

1. Riblja hodalica
 
Ako ste jedan od onih vlasnika koji misli da vaša zlatna ribica ima vrlo dosadan i usamljen život, onda je ovo prava stvar za vas. Radi se o ribljoj hodalici, na koju stavite akvarij s vašom mezimicom i - hodate.
 
2. Pasja kamera
 
Sigurno ste se zapitali što vaš četveronožni ljubimac radi kad vas nema doma. Zato sada postoji Pet's Eye View Camera, koju samo zakačite na lajnu svog ljubimca te ona snima fotke svega što vas ljubimac radi i to za 50 dolara.
 
3. Baloni od sapunice s okusom
 
Ako vaš ljubimac obožava hvatati balone od sapunice, koji i nemaju neki okus, odsad postoje one s okusom slanine, maslaca od kikirikija i pečene piletine. Za to ćete morati izdvojiti 10 dolara.
 
4. Akvarij-wc
 
Toilet Aquarium nije ništa više od onoga kako mu kaže ime: radi se o akvariju za ribice, koji je pričvršćen za wc. Naravno, akvarij je odvojen od wc-a pa će vaše ribice biti potpuno sigurne. Za 200 dolara.
 
 
5. Kotač za mačke
 
Baš poput onog kakvog koriste hrčci, samo puno puno veći. Promjer mu je 90 cm pa dobro razmislite prije nego ga kupite, imate li ga gdje uopće staviti. I imate li 600 dolara viška da to priuštite svojoj mački.
 
6. Nosilica za pse
 
Ako mislite da su psi modni dodaci, onda će Puppoose Dog Sling nosilica biti idealna za vas, jer su torbe tako staromodne. Baš kao što ćete jednog dana tako nositi bebu, sada možete psa, a možete birati između 4 različita dizajna. I sve to za 55 dolara.
 
7. Zvono za pse
 
Umjesto da laje, svaki put kad vaš pas želi izaći u dvorište, može pritisnuti zvono, koje će vam signalizirati da je vaš ljubimac pred vratima. Ono funkcionira i u drugom smjeru, kad se zasiti trčkaranja po vani. Baš nas zanima, na ljestvici od 1-10, koliko će ovo biti iritantno kad pas shvati o čemu je riječ. Cijena: 60 dolara.
 
8. Čizmice i ormarić za pse
 
Ukoliko želite da vaš psić bude modno osviješten koliko i vi, onda ćete mu svakako nabaviti pseće čizmice, po cijeni od 18 dolara. Radi se o antilop čizmama s umjetnim krznom, zbog kojih će se svi u parku okrenuti za vašim ljepotanom. U slučaju da ste mu nabavili i kaputić ili jaknicu, sada ih možete spremiti u ormarić, koji je napravljen upravo po tim mjerama. Cijena mu je 259 dolara.
 
9. Prikolica za pse
 
Ako je vaš pas lijenčina, onda će ovo biti idealno za njega. Radi se i prikolici, koju spojite na svoj bicikl, stavite psa unutra i avantura može početi. Vi vozite, a vaše štene uživa u krajoliku i to za 150 dolara.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.