Koalu Imogen posvojio mladi par, a ovako izgledaju njihovi dani

Foto: Screenshot Youtube

TKO bi mogao odoljeti preslatkim koalama?

A jedna posebna, po imenu Imogen, uljepšala nam je jutro i prije prve kave, svojim kratkim videom, koji prikazuje kako izgleda njezin neobični život.
 
Imogen je povezana sa Symbio Wildlife Parkom u Sydneyju, a posljednja 2 mjeseca o njoj brinu dva čuvara parka, Kylie Elliot i Matt Radnidge, koji su se radi nje odrekli svakodnevnih malih užitaka.
 
Naime, Joeys Imogen i još jedna koala Harry, rođeni su u Helensburgh parku u Sidneyju, ranije ove godine, no Harryjeva majka uginula je od leukemije, kada je on bio star samo 22 tjedna. Tada je odlučeno da majka male Imogen, koja je bila mjesec dana starija, posvoji Harryja, koji bez zamjenske majke ne bi preživio, a da o Imogen brigu preuzmu spomenuti čuvari.
 
Iako takve stvari u životinjskom svijetu uvijek sa sobom donose rizik, ova se "zamjena" pokazala kao pun pogodak, a par to svakodnevno pokazuje na svojim društvenim profilima te putem video uradaka, kojima pokazuju što radi "njihova" koala i kako raste.
 
"Ovo definitvno nije bilo lako razdoblje za nas, zbog toliko neprospavanih noći i činjenice kako je ona vrlo osjećajna i stalno želi biti uz nas. No, ovo nam je istovremeno bio najveći izazov i najveća nagrada. Svi su zdravi i sretni, a i mi smo puno naučili", otkrio je par za Daily Mail.
 
A kako se zabavlja ova neobična obitelj, pogledajte u preslatkom videu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.