Basetica se ne može načuditi vlastitom odrazu. Pogledajte njenu urnebesnu reakciju

Screenshot: TikTok

BASETICA Moo postala je pravi hit na TikToku zbog svoje urnebesne borbe s vlastitim odrazom. Vlasnica simpatične kujice, Charlotte Violet Allen, podijelila je video koji prikazuje Moo kako stoji ispod krovnog prozora, potpuno fokusirana na lik koji joj uzvraća pogled.

Naravno, radi se o njezinom odrazu, ali Moo to ne shvaća. Umjesto toga, uvjerena je da mora zaštititi kuću od uljeza. Moo je zbog toga krenula u "obračun" sa svojim "neprijateljem". Allen kaže da Moo vodi ovakve bitke otkako je bila štene. Svaki put kad ugleda "zlog psa" u prozoru, zauzima borbeni stav. S glavom visoko podignutom i ušima povučenim unatrag, spremna je na akciju.

@happyenchantedhome Clearly an evil dog from another dimension! #bassetthound #dogsoftiktok #dogtok #hounddog #dogsandcats #funnydogsoftiktok #ukdogs ♬ Clumsy Situations - Eitan Epstein Music

Inače, Allen tvrdi da Moo ne zanima vlastiti odraz u ogledalu, a ni mačja refleksija joj nije zanimljiva. No, kad je u pitanju prozor, Moo se odmah aktivira, uvjerena da je riječ o opasnom uljezu.

Mooina zabuna izazvala je smijeh i oduševljenje među gledateljima, ali i podsjetila koliko psi mogu biti zaštitnički nastrojeni - čak i kad su njihovi "neprijatelji" samo vlastiti odrazi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.