Border Collie oduševio publiku prvim nastupom na pozornici

Foto: Shutterstock

PSI su zaista nevjerojatna bića, od njihovih veselećih repova do bezuvjetne odanosti. Kad uzmemo u obzir njihove brojne talente i vještine, jasno je da ovi krzneni prijatelji mogu gotovo sve! Od vuče saonica i čuvanja stada, do traženja tartufa i akcija spašavanja, psi nas ne prestaju zadivljivati svojim sposobnostima.

Border Collie Whidbey nedavno je pokazao koliko su psi svestrani. On je dio The Joy Crewa, grupe pasa izvođača poznatih po svojim impresivnim trikovima, a svojom prvom predstavom oduševio je publiku.

Njegova vlasnica nije mogla biti ponosnija na svog talentiranog ljubimca. Naravno, pobrinula se da ga nagradi za briljantan nastup, a naknadno je i snimku nastupa objavila na TikToku.

@thejoycrew My dog’s debut on stage with the live audience. 🎭 😱 Part Two! Be sure to watch the first part of our rehearsals. How do you think he did? @The Joy Crew There is something so special about an audience’s true candid reaction. Be sure to listen with the sound on! 🔊 Trainer & Owner @thechrissyjoy #doglover #doglife #dogtrainerlife #dogactor #theater #liveshow #muttsgonenuts #dogsoftiktok #dogtok #dogvideos #debut #cutedogvideos #dogmomlife #performer #funnydogvideos #cuteanimalshow #cuteanimalsoftiktok #bordercollies #bordercolliesoftiktok ♬ original sound - The Joy Crew

Whidbey je pokazao zavidnu poslušnost i koncentraciju prije izlaska na pozornicu, a kada je došao trenutak, znao je točno što treba učiniti. Iako je bila njegova prva izvedba pred publikom, njegova samouvjerenost i preciznost bili su rezultat mnogih sati treninga i priprema. Očito je da su Whidbey i njegovi vlasnici puno vježbali kako bi ovaj trenutak bio savršen, a trud se itekako isplatio.

Svaka čast Whidbeyu na sjajnom debiju. On je dokaz da psi mogu raditi nevjerojatne stvari kada su poticani i voljeni, a njegova izvedba sigurno će ostati u srcima kazališne publike.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.