Čovjek je udomio mačka s najtužnijim pogledom. Pogledajte njegovu transformaciju

Screenshot: X

Kada dovedete novog ljubimca u svoj dom, posebno spašenu životinju koja je provela neko vrijeme u skloništu, azilu ili na ulici, može joj trebati neko vrijeme da se opusti i otvori. Ne uvijek znate kroz kakvu su traumu prošli. Neke životinje doživljavaju veliki stres u okruženju skloništa te ih često premještaju s mjesta na mjesto dok ne pronađu svoj zauvijek dom.

A onda postoje oni poput ove divne narančaste mačke koja je postala "mačka s najtužnijim očima u skloništu" te sretni dječarac u samo nekoliko dana. 30. rujna astrofotograf Andrew McCarthy objavio je na X-u da je udomio mačku. "Osjećao sam prazninu u svom životu otkako mi je prošle godine preminula mačka pa sam otišao i usvojio mačku s najtužnijim očima u skloništu", napisao je.

I doista, ne sjećamo se kada smo vidjeli tužniju mačku. Sjedeći u svojoj kartonskoj nosiljci, mačak je izgledao kao da je odustao od života. 

No, McCarthy je bio odlučan pokazati ovoj mački da je sada sigurna i zdrava. Već 1. listopada objavio je fotografiju novopridošlice kako se proteže. Kada je njegova originalna fotografija postala viralna, McCarthy je rekao da je shvatio da nijedna njegova fantastična svemirska slika ne može konkurirati moći mačjih slika na internetu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.