Danijela iz Zagreba je neizmjerno zahvalna vatrogascima, spasili su njezinog psa

Foto: Vatrogasna postrojba Zagreb/Facebook

Priča iz Zagreba još jedan je dokaz da hrvatski vatrogasci neumorno i predano obavljaju svoj posao. Na Facebook stranici Vatrogasna postrojba Zagreb objavljena je poruka žene koja je im je neizmjerno zahvalna jer su izašli na teren i spasili njezinog kućnog ljubimca, psa Tori. 

"Poštovani, želim izraziti zahvalnost na razumijevanju, pomoći, ljubaznosti, profesionalnosti i strpljivosti dvojice vaših djelatnika, Ivana i Josipa", započela je Danijela svoju poruku te dodala da se nada da im je dobro upamtila imena. 

Vatrogascima nije trebalo dugo da izađu na teren

Naime, njezinom psu je šapa zapela u radijatoru između dva vijka i uz sve pokušaje njezinog supruga i sina da mu pomognu ipak nisu uspjeli. "Tada smo pozvali vatrogasce, uz veliki osjećaj nelagode što im smetamo s takvom sitnicom", rekla je Danijela u poruci te dodala da su je sa strpljenjem saslušali i u vrlo kratkom vremenu izašli na teren. 

"Akcija spašavanja je krenula i preznojili su se. Spasili su psa koji je njihovim pažljivim rukovanjem ostao neozlijeđen", objasnila je Zagrepčanka. 

"Hvala vam, dečki"

"Bravo, dečki, na vas se jedine u ovoj državi uvijek možemo osloniti", "Sretni smo što vas imamo", "Nema vas svijet", "Hvala vam, dečki", nizali su se komentari korisnika Facebooka koji su bili oduševljeni hrabrim vatrogascima. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.