Imate viška jabuka? Evo kako ih možete donirati utočištu za konje

Foto: Pixabay

VOLONTERI Utočišta za konje AA Zero iz Marije Gorice mole za donacije jabuka koje koriste u prehrani svojih štićenika. 

"Ako imate viška jabuka kod kuće, molimo vas da ih donosite u kašetama ili gajbicama. Važno je napomenuti da jabuke moraju - ako je moguće - biti 'kvalitetne' - trebaju biti ubrane s grana ili otresene na podlogu, kako ne bi bile oštećene, te kako bi mogle izdržati nekoliko mjeseci. U protivnom jabuke trunu i ne stignemo ih iskoristiti, a skladišti ih nije moguće", pišu volonteri utočišta.

Svi zainteresirani donacije mogu dostavljati subotom, a istoga dana mogu posjetiti i konje koji se nalaze u utočištu.

"Vaša pomoć i suradnja nam puno znači te omogućava da naši konji uživaju u zdravim obrocima i tijekom zime", poručuju iz Utočišta za konje AA Zero.

Dragi prijatelji, Ponavljamo apel /informaciju o prikupljanju jabuka koje koristimo za prehranu konja, kako bi naši konji mogli uživati u svježim jabukama i tijekom zime Ako imate viška jabuka kod kuće, molimo vas da ih donosite u kašetama ili gajbicama. Važno je napomenuti da jabuke moraju - ako je moguće - biti "kvalitetne" – trebaju biti ubrane s grana ili otresene na podlogu, kako ne bi bile oštećene, te kako bi mogle izdržati nekoliko mjeseci. U protivnom jabuke trunu i ne stignemo ih iskoristiti, a skladišti ih nije moguće. Preuzimanje radimo subotama, kada možete ujedno i posjetiti naše utočište. Vaša pomoć i suradnja nam puno znači te omogućava da naši konji uživaju u zdravim obrocima i tijekom zime. Hvala vam na podršci!

Posted by AA ZERO - Utočišće za konje on Friday, September 6, 2024

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.