Krenuo je na spavanje, no u tom ga je spriječila čudna gošća u njegovom krevetu

Foto: Facebook

HAYDEN Winter se u utorak navečer vratio poprilično kasno s posla. Kada je došao doma, odlučio je jesti i odmah otići spavati, no u tom ga je spriječila nenajavljena gošća - mačka. Winter nema mačku pa se najprije uplašio i začudio, no nakon nekoliko trenutaka, shvatio je da je to maca koja živi lijep život na ulici. Kako to mislimo lijep? U Istanbulu, kaže Winter, o psima i macama lutalicama brinu svi građani. Oni nikada nisu gladni jer ih gotovo svi građani hrane. Zimi im otvaraju vrata svojih domova, hodnike dućana i zgrada.

Winter je prepoznao ovu macu jer ju često viđa u svom kvartu, a i ovo nije prvi put da mu se uvukla u stan kroz rupu na zaštitnoj mrežici za prozor. No nikada nije ušla u njegovu sobu jer je poštivala njegov privatni prostor. Vjerujemo da je sad bila jako umorna, no kada je vidjela vlasnika stana, sama se odšetala do prozora te je izašla van.

Winter kaže kako je siguran da će se vratiti, a za hladnijih dana otvorit će joj vrata svog doma i zadržati je dok sunce ponovno ne ugrije ulice. Bravo za Wintera, bravo za sve građane Istanbula! Bilo bi lijepo kada bi se ostatak svijeta ugledao na njih. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.