Krzno psa pretvorilo se u dreadlockse, fotografije životinje šokirale su javnost

ŠOKANTNA fotografija iz Francuske šokirala je mnoge ljude. Naime, prošlog četvrtka je volonter jednog skloništa za životinje dobio dojavu da posjeti jednog stanovnika u općini Sainte Suzanne i provjeri stanje njegovog psa. 

Kad je ušao, imao je što vidjeti. Dočekao ga je pas čije se krzno pretvorilo u dreadlockse. Godinama nije njegovan.

“Zamolio sam ga zdravstvenu knjižicu psa, nije je imao kod sebe. Rekao je da je pas pripadao njegovoj kćeri koja je odselila u Pariz. Nakon podužeg razgovora shvatio sam da uopće ne shvaća na što mu ukazujem. Tvrdi da je psa prao, a ja sam mu uzvratio da je vidljivo da je riječ o sustavnom višegodišnjem zanemarivanju koje se smatra zlostavljanjem. Iako je bio na lancu, imao je zdjelicu s hranom i čistom vodom”, napisao je na Facebooku Bertrand Chevallier koji je objavio i šokantne fotografije psa. 

Kad je vlasnika psa upozorio da će slučaj prijaviti policiji, ovaj se predomislio i obećao dogovoriti termin kod veterinara te ošišati ga i riješiti buba koje ima na leđima. 

“Dao sam mu broj telefona i mora me nazvati za vikend”, dodaje muškarac koji će nastaviti pratiti slučaj i javiti u kakvom je stanju pas kad ga ponovno posjeti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.