Kujica je čula vlasnike kako planiraju putovanje, evo što je zatim učinila

Screenshot: TikTok/@sapphie_the_pomsky

KUJICA Sapphie nasmijala je korisnike TikToka svojom reakcijom na novo putovanje svojih vlasnika. Sapphie je pomsky, mješanka haskija i pomskija, što znači da je jako razigrana i puna energije.

Na snimci koja je objavljena prije dva dana, možemo vidjeti kako Sapphiejini vlasnici sjede na krevetu i na svojim laptopima pretražuju lokacije za novo putovanje.

Kada je vlasnik spomenuo putovanje u Cancún, Sapphie je skočila na krevet i prvo zatvorila laptop svog vlasnika, a zatim laptop svoje vlasnice. Nakon što je privukla njihovu pažnju, nestašna kujica napravila je nekoliko krugova po sobi.

@sapphie_the_pomsky The way she slammed both of our laptops shut 🤣🤣🤣 #dogs #dogtok #dogsoftiktok #dogowners #funnydog #dogcomedy #pets ♬ original sound - Sapphie the Pomsky

Vlasnici su u komentarima objasnili da su snimali jedan skeč za TikTok i nisu očekivali da će im se Sapphie pridružiti.

"Rekla vam je da ne putujete bez nje", "Rekla je: 'Nema šanse'", "Podsjeća me na mog pomskyja", "Povedite i nju sa sobom, pronađite apartman koji dopušta držanje pasa", "Presmiješno", pisali su korisnici TikToka u komentarima ispod objave.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.