Kujica pobjegla od kuće pa na stadionu cijelu noć uživala u koncertu slavnog benda

Foto: EPA/Facebook

Svi koji su ikad bili na koncertu Metallice znaju da ovi neuništivi thrash metalci uvijek naprave vrhunsku zabavu za brojnu publiku. A u toj publici se nedavno našao i jedan neočekivani posjetitelj.

Naime, na stadionu SoFi u Kaliforniji kujica Storm pokazala se kao prava obožavateljica Metallice. Nekako se uspjela odšuljati iz svog doma, sama samcata je došla do stadiona, ušla, našla sebi mjesto i uživala u koncertu sve do njegovog kraja. Iako bi ona, ako je vjerovati znanstvenicima, trebala pobjeći što dalje od buke, kujica je sjedila i gledala pozornicu.

You might have heard we had a four-legged fan join us for #M72LA! Despite reports to the contrary, our friend Storm...

Posted by Metallica on Thursday, August 31, 2023

Priča o Storm objavljena je na službenom profilu Metallice na Facebooku, a administratori su se našalili da je sigurno uživala u svojim omiljenim pjesmama, među kojima su i Barx Æterna (pjesma se inače zove Lux Æterna i hit je s njihova novog albuma 72 Seasons), Master of Puppies (Master of Puppets, hit s istoimenog albuma iz 1986. godine) te The Mailman That Never Comes (The Day That Never Comes, s albuma Dead Magnetic iz 2008. godine).

"Nakon koncerta je kujica zbrinuta, a uz pomoć naše velike Metallica-obitelji sutradan je vraćena vlasnicima. U slučaju da se pitate, ne, definitivno ne biste trebali dovesti svoje čupave prijatelje na koncert. No sasvim je sigurno da je ova kujica uživala u svom danu", objavili su.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.