Kujica spašena od eutanazije zahvalila novom vlasniku na dirljiv način

Foto: Pexels

STARIJA kujica Sally, koju je korak dijelio od eutanazije, zahvalila je svom novom vlasniku na emotivan način nakon što je spašena u posljednji čas. Dirljiv trenutak zabilježen je kamerom i postao je viralan na društvenim mrežama, pokazujući nevjerojatnu ljubav i zahvalnost psa prema osobi koja mu je dala novu priliku za život.

Pas koji je proveo svoje zlatne godine u skloništu, napokon je pronašao svoju zauvijek obitelj. Vlasnik je odmah prepoznao koliko ljubavi i nježnosti ovaj stariji pas može donijeti unatoč svojoj prošloj teškoj sudbini. U videu se vidi kako Sally nježno gleda u oči svoga novog vlasnika, mašući repom i pokazujući nevjerojatnu bliskost, kao da razumije koliko je sretna zbog spašavanja.

@c15980 Sally is the world’s biggest cuddle bug. 🩷 #pitbull #seniordog #adoptaseniordog #elisttoalist ♬ original sound - Care149

Komentari ljudi na društvenim mrežama puni su suza i divljenja, a mnogi su priznali kako ih je priča duboko dirnula. Ovakvi trenuci podsjećaju nas na važnost udomljavanja starijih životinja koje, unatoč godinama i često traumatičnim iskustvima, još uvijek imaju puno ljubavi za pružiti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.