Kujica spasila čovjeka zatrpanog snijegom i pokazala da su psi naši spasitelji

Foto: Facebook

PSE često opisujemo kao najbolje i najodanije prijatelje, no ono što je jednako bitno je činjenica da su oni naši spasitelji. Ti četveronožni heroji glavni su likovi mnogih priča o hrabrosti. Mountain Rescue Search Dogs England dobrotvorna je organizacija koja se bavi obukom pasa koji pomažu ljudima u divljini.

Njihov je video osvojio internet i potvrdio sve ono što smo o psima već rekli. Biti izgubljen i ozlijeđen u divljini vrlo je opasno, a brojni ljudi koji su se našli u takvoj opasnosti izgubili su bitku za život. Ova engleska organizacija pomaže smanjiti broj takvih slučaja.

Volonter iz videa zakopao se u snijeg s kamerom u ruci i snimio predivan prizor. Kujici koja ga je spasila nije trebalo dugo da ga nanjuši i otkopa. Četiri godine stara kujica Flo profesionalka je kada su u pitanju ovakva spašavanja, ali i kada je u pitanju otapanje ljudskih srca. Pogledajte koliko je slatka!  

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom za Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.