Mačak je shvatio da njegovog najboljeg prijatelja više nema pa vlasnicu dirnuo gestom

Mačak Stache nije imao lak život, no sreća mu se osmjehnula 2019. kada ga je udomila nova vlasnica, Bree. Pet godina kasnije, mačku je ponovno slomljeno srce.

Kad je stigao u novi dom, Stachea je srdačno dočekao pas Barney. Dvojac je postao nerazdvojan, ali njihovo zajedničko putovanje završilo je u rujnu ove godine.

"Gotovo su se odmah složili i često su se mazili na kauču ili igrali zajedno", rekla je Bree za Newsweek.

Barney je čak naučio Stachea nekoliko stvari koje rade samo psi. Mačak je s vremenom razvio ljubav prema aportiranju, a počeo je i imitirati svog krznenog prijatelja te pozdravljati vlasnicu kad dođe kući.

Ali nakon pet prekrasnih zajedničkih godina, njihovo je prijateljstvo prekinuto nakon što se Barney razbolio od neizlječivog raka pa ga je Bree morala uspavati. Dok je ona bila sa svojim psom do njegova posljednjeg daha, Stache je čekao kod kuće. Kad se vratila kući, Bree je primijetila da njezina mačka traži svog prijatelja.

"Tek četiri dana kasnije, kad sam ga vidjela kako sjedi na Barneyjevom krevetu, činilo se da je shvatio da Barneyja nema i da se više neće vratiti", rekla je.

@breeseff #petloss #rainbowbridge #petgrief ♬ original sound - michael

Dirnuta prizorom, snimila je Stachea kako tuguje. Iako nikad nije sjeo na pseći krevet, sada se od njega ne odvaja, što jasno pokazuje da i životinje osjećaju gubitak.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.