Mačak ugledao svog brata nakon više od dva tjedna, snimka njihovog susreta topi srca

VLASNIK mačaka Louieja i Todda prošli je mjesec na Instagramu podijelio dirljivu snimku koja je privukla pažnju milijuna gledatelja.

Vlasnik je u objavi, koju je pregledalo više od dva milijuna ljudi, otkrio da je putovao Europom sa svojim mačkom Toddom, dok je Louie ostao kod kuće s vlasnicom. Louie se nije mogao pridružiti putovanju jer vlasnik nije mogao priuštiti dodatne avionske karte za drugu mačku.

Todd i vlasnik bili su odsutni 19 dana, a Louie ih je za to vrijeme čekao ispred vrata i mjaukao svaki dan. Iako u objavi piše da mu je više nedostajao vlasnik nego brat, Louie je bio jako sretan kada je ugledao Todda. Snimku njihova susreta pogledajte u nastavku.

@louieandtodd They’re inseperable 🥹❤️ The reason I didn’t bring Louie to travel around 5 countries in Europe was because it would have been too hot for him as well as not financially feasible to buy two human plane tickets. My wife normally accompanies me so we just buy two pet carrier tickets, but to travel with 2 pets per person you need to purchase 2 human tickets in addition to 2 pet carrier tickets.. #cats #catlove #animallove #furbabies #meow #catmeow #sweetmoment #preciousmoments #brotherlylove #bluegoldenshaded #britishshorthairs #britishshorthaircat #catsiblings ♬ original sound - Prince Louie 🦁 & Todd 🐷

Iako je dio korisnika Instagrama u komentarima objave pisao da su Louie i Todd preslatki te da im je drago što su ponovno zajedno, drugi dio kritizirao je vlasnika jer je na putovanje odveo samo jednog mačka. Neki korisnici čak su pisali da ih je trebao samo ostaviti kod kuće da ne budu razdvojeni.

"Obojicu si doveo u stanje stresa zbog pregleda i lajkova", "Ovo je odvratno, ili uzmi obojicu ili nijednog", "Zašto ih jednostavno nisi ostavio kod kuće?", "Ako su mačke nerazdvojne, zašto ih razdvajaš?", neki su od komentara zabrinutih gledatelja.

> Imate priču ili super video svog ljubimca? Javite nam se na ljubimci@index.hr.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.