Milo se jako ljuti ako njegov kamin nije upaljen. Pogledajte kako gnjavi vlasnicu

Screenshot: TikTok

Milo je poseban mačak. Jako se ljuti na svoju vlasnicu ako njegov električni kamin nije upaljen. Obožava promatrati "vatru" i izležavati se pred njim dok sluša pucketanje "drveta".

Njegova je vlasnica jednog dana primijetila da je Milo promatra prijetećim pogledom. Odlučila ga je snimiti i cijelom svijetu pokazati zašto je tako raspoložen.

Počela je pratiti svoga mačka koji ju je odveo na kat kuće, u sobu u kojoj se nalazi električni kamin. Njušio ga je i obilazio, čekajući da se upali. Kad je shvatio da se ništa ne događa, bacio se na plan B. Legao je na leđa i pokazao svoj trbuh.

"Trudi se izgledati slatko", napisala je vlasnica.

Kad ni to nije upalilo, Milo je krenuo mijaukati i glasno moliti gazdaricu da mu ispuni želju i uključi kamin. Na kraju ju je morao čak i početi grickati po nogama. Nakon što je shvatila da Milo neće tako lako odustati od svog nauma, žena je upalila kamin. Milo je zadovoljno legao pred njega, a video je postao hit s 3.2 milijuna pregleda. Možete ga pogledati u nastavku.

@mrmilothechonk Milo takes being warm very seriously #foryou #foryoupage #cats #catsoftiktok #lol #comedy #viral ♬ Carmen Habanera, classical opera(1283412) - perfectpanda

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.