Mladić pokušao odraditi trening, ali štenetu njemačkog ovčara ideja se nije svidjela

Screenshot: TikTok

NICK Chapman, 26-godišnjak iz Plymoutha u Engleskoj, nedavno je dobio štene njemačkog ovčara po imenu Leia. I dok bi se mnogi obradovali takvom društvu, za Nicka svaki trening postaje izazov kad je Leia u blizini. Njegov video, koji je postao viralan na Instagramu, prikazuje točno koliko malo vremena za sebe ima uz ovaj mali tornado.

U videu, Nick pokušava odraditi svoj trening, no ne stiže dalje od nekoliko sklekova. Malena Leia ga neprestano gricka i ometa u svakoj prilici. Očigledno nije sretna što njezin vlasnik posvećuje više pažnje vježbanju nego njoj.

Iako Nick pokušava razgovarati s njom, Leia nema namjeru stati – štoviše, još intenzivnije pokušava pridobiti njegovu pažnju svojim "grickanjem". Na sreću, ugrizi za sada ne bole, pa se Nick može smijati dok bezuspješno pokušava završiti vježbu.

Video je postao pravi hit i skupio preko devet milijuna pregleda te gotovo 400.000 lajkova od kraja rujna. U komentarima se nižu emotikoni koji prikazuju suze od smijeha, dok mnogi prepoznaju Leinu želju za igrom.

"Pokušavam trenirati kod kuće, ali to često nije moguće," rekao je Chapman u razgovoru za Newsweek, napominjući da je svjestan kako se Leia samo želi zabaviti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.