Mlađi psi nježno pozdravljaju seniora u parku, prizor je dirljiv

Foto: Pexels

Za mnoge pse, odlazak u pseći park znači priliku za trčanje, igru i sklapanje novih prijateljstava. To im je možda i najbolji dio dana. Nažalost, nisu svi psi jednako dobrodošli u psećim parkovima, što može dovesti do stresnih situacija ili osjećaja isključenosti za neke od njih.

Ali ne za Cobyja. Ovaj petnaestogodišnji pas oduvijek je volio odlaske u pseći park, a njegovi prijatelji iznimno su pažljivi i nježni prema njemu. Iako Coby zbog godina više ne trči s hrtovima niti se hrva s mladim štencima, on se i dalje odlično provodi, sklapa nova prijateljstva i uživa u sunčanim danima.

Cobyjevi vlasnici podijelili su presladak trenutak iz svoje posjete parku. Ovaj sretni stariji pas postao je prava internetska senzacija, a posebno je bilo vidjeti ga kako uživa u društvu drugih pasa.

Coby je trčao prema parku, što pokazuje koliko je bio uzbuđen zbog posjete. Simpatični crno-bijeli pas pozdravljao je druge pse sa svih strana, gotovo kao stari prijatelj koji se vratio u posjet. Pogledajte video.

@cobytok Our 15 year old dog visits the local dog park🩷 #cobytok #seniordogsoftiktok #seniordog ♬ Folk Indie Acoustic - The Schmidt Brothers
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.