Poklanjamo cool božićne poklone za pse: Kako ih možeš osvojiti?

Foto: Ana Mrđen, dawg-swag.com

BLAGDANI su idealno vrijeme da se našim najdražim ljubimcima zahvalimo jedinstvenim darom za bezuvjetnu ljubav koju nam pružaju svaki dan.



Dawg Swag pobrinuo se da svaki osmijeh kojim nam izmame na lice, svako mahanje repićem od sreće kada dođemo doma, svaku nepodopštinu kojom nas nasmiju, za sve što ih čini našim najboljim prijateljima i članovima obitelji - bude nagrađeno.



Iz njihove kreativne radionice proizašla je limitirana, blagdanska kolekcija, uz koju i vaš psić može širiti blagdansko veselje gdje god se pojavio.

Kolekcija je inspirirana posebnom ljubavlju i toplinom, karakterističnom za blagdansko razdoblje pa tako možete pronaći crvene hoodice, kabanice, mašnice i kravate, koji će blagdane učiniti još posebnijima.

Za blagdansku atmosferu na snimanju editorijala zaslužan je design store Mashroom, vesele trenutke njuškica zabilježila fotografkinja Ana Mrđen, dok se za besprijekoran izgled malih manekena pobrinuo salon za kućne ljubimce Kali.

Proizvode iz božićne kolekcije, kao i sve ostale možete kupiti na dawg-swag.com.

Uvjerili smo se da će uz nove Dawg Swag proizvode vaš ljubimac zasjeniti i samog Rudolfa pa smo vas odlučili nagraditi crvenom hoodicom iz nove kolekcije!



Dawg Swag, Djed Božićnjak i njegovi vilenjaci zasukali su rukave i cijelu noć vrijedno pakirali poklone koji će razveseliti vašeg psića na božićno jutro.

Sve što je potrebno napraviti jest kliknuti na plavu Facebook ikonicu S DESNE STRANE ovog okvira te: 

Ispod ovog statusa do četvrtka 22. prosinca uploadajte fotografiju i ime svog ljubimca s nekim od božićnih motiva i napišite zašto bi baš on trebao osvojiti proizvod iz nove Dawg Swag kolekcije!

Posted by Index Ljubimci on 16. prosinca 2016

Svi koji ste to već učinili (u petak) fotke vaših ljubimaca ne trebate uploadati ponovno.

Između 10 fotografija s najviše likeova Dawg Swag tim izabrat će 3 pobjedničke fotografije.Za sve nejasnoće možete nas kontaktirati putem Facebooka OVDJE.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.