Napušteni pas lutalica pojavio se pred vratima jedne obitelji pa odbijao otići

AUSTRALSKA ovčarka Lila prošle godine pronađena je kako spava pred vratima doma jedne obitelji iz Teksasa. Lutala je ulicama, a onda odlučila odmoriti. Zašto je odabrala dom baš ove obitelji, nije poznato. Glavu je položila na tepih na trijemu ispred vrata i zadrijemala.

Ljudi su joj ponudili hranu i vodu, a ona je to shvatila kao poziv da ostane zauvijek. I tako je ostala na trijemu, čekajući pomoć. 

Obitelj je nije mogla pustiti u kuću, ali nisu htjeli ni da se vrati u skitnju pa su pozvali udrugu This Is Houston u pomoć. 

"Ne možemo ni zamisliti što joj je prolazilo glavom dok ih je promatrala kroz staklo. Zahvalni smo što nas je ova obitelj kontaktirala da joj pomognemo", napisali su na Facebooku.

Lila je tada bila stara oko pet mjeseci. Pregledao ju je veterinar i vrlo brzo se oporavila od nametnika. Liječena je antibioticima i počela je dobivati na težini.

"Očito je željela biti spašena. Iako je bila uplašena, bilo je lako dobiti njeno povjerenje i htjela je da joj pomognemo", dodali su.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.