Obitelj organizirala filmsku večer za 16 pasa. Pogledajte kako se zabavljaju

Screenshot: TikTok

FILMSKA večer u obitelji Goodin nije baš tipična. Ova obitelj ima čak 16 pas. Kada odluče sjesti i opustiti se uz dobar film, cijelo pseće društvo pridružuje im se na kauču. Dvojica braće Goodin nedavno su na internetu podijelila kako izgleda njihova uobičajena filmska večer, a ljudi su ostali oduševljeni, pa i pomalo ljubomorni.

Može se reći da su Goodinovi pravi ljubitelji pasa. Oni obožavaju životinje i, osim nekoliko svojih stalnih pasa, brinu i o psima na privremenom čuvanju. Sa 16 pasa u kući, sigurno je izazov odlučiti tko će se smjestiti na kauču, ali braća su smislila savršeno rješenje kako bi svaki njihov ljubimac bio udobno smješten.

Umjesto da se bore za prostor, braća izvuku veliki madrac, prekriju ga dekama i plišanim igračkama, a zatim upale film. Te večeri to je bio Scooby Doo.

"Pridružite nam se", napisali su u opisu videa koji su objavili. Čini se da ova filmska večer s njihovim krznenim prijateljima zaista izgleda kao san iz kojeg se nitko ne bi htio probuditi.

@thegoodhype Come join us?! 🤗🍿🐾 #rescuedogs #fosterdogs #dogsoftiktok #movienight ♬ 20th Century Fox Fanfare - Geek Music
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.