Odbjegli mačak prešao više od 1000 kilometara kako bi se vratio kući

Foto: Facebook/Placer SPCA

SIVI mačak Rayne Beau uputio se na putovanje života nakon što je pobjegao od svojih vlasnika, a priča o njegovom povratku kući osvojila je internet.

Rayne Beau i njegov brat u srpnju ove godine krenuli su na putovanje do Nacionalnog parka Yellowstone sa svojim vlasnicima, Bennyjem i Susanne Anguiano. No, čim su došli na destinaciju i otvorili kamper, Rayne Beau se preplašio i pobjegao u šumu u Wyomingu.

Njegovi vlasnici pokušali su ga namamiti najdražim igračkama i poslasticama, ali nisu bili uspješni. Nakon četiri dana potrage krenuli su na put kući, u grad Salinas u Kaliforniji. Ipak, Susanne nije izgubila nadu i vjerovala je da će ga ponovno vidjeti.

"Ulazili smo u pustinju u Nevadi kada sam odjednom ugledala dvostruku dugu. Uslikala sam je i pomislila da je to znak da će naš ljubimac biti u redu", izjavila je Susanne u intervjuu za Daily Mail.

Mačak je pronađen u Kaliforniji

Budući da je Rayne Beau bio čipiran, Susanne i Benny su u kolovozu dobili vijest da je njihov ljubimac pronađen te da se nalazi u skloništu Society for the Prevention of Cruelty to Animals, u gradu Rosevilleu, u Kaliforniji, koji je od Salinasa udaljen oko 322 kilometra.

🐾 From Yellowstone to Roseville’s Placer SPCA: A Heartwarming Cat's Journey Home! 🐾 Placer SPCA recently played a part...

Posted by Placer SPCA on Friday, September 20, 2024

Vlasnici Rayne Beaua vjeruju da je mačak sam prešao oko 1100 kilometara kako bi se vratio kući, jer je izgledao jako pothranjeno, a šape su mu bile ozlijeđene.

Benny Anguiano otkrio je da su on i njegova supruga u međuvremenu nabavili GPS uređaje za praćenje kako se nešto slično ne bi dogodilo u budućnosti. Osim toga, par je odlučio da će neko vrijeme kampirati u dvorištu sve dok se Rayne Beau ne navikne na kampiranje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.