Odrastao njemački ovčar izgleda kao štene i tako sitan i sladak bit će uvijek

Foto: Instagram/rangertheshepard

ŠTENCI i mačići slatki su gotovo svim ljudima. Sve što je malo i slatko prije će nam zaokupiti pažnju. No to ne znači da svoje ljubimce manje volimo kada odrastu. Ljubav prema njima iz dana u dan sve više jača, no sigurni smo da ćete priznati da ste u trenucima u kojima ste shvatili koliko brzo rastu poželjeli da to stane. Jedna je obitelj doživjela upravo to. 

Njihov njemački ovčar Ranger prestao je rasti. Već je u leglu bio manji od svih štenaca, a oni su mislili da je to zbog parazita zvanog Coccidia. No kada su ga izliječili, on nije puno napredovao. Vrlo brzo saznali su da ima giardijazu, a liječnik im je rekao da je ta bolest dovela do hipopituitarizma koji uzrokuje patuljast rast, odnosno dvarfizam.

Ranger danas ima dvije godine, a izgleda poput šteneta, no to ga ne sprječava da bude hrabar i znatiželjan. Nekima je to čudno, nekima preslatko. No ono što je njegovim vlasnicima bitno je to što je on, unatoč patuljastom rastu, uspio preboljeti sve bolesti koje je imao. Danas je Ranger zdrav, sretan i voljen. Na Instagramu ga prati više od 130 tisuća ljudi i svi su oduševljeni njegovom veličinom i simpatičnim izgledom. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.