Ovi konji se nisu vidjeli više od jedne godine. Video njihovog susreta će vas dirnuti

Screenshot: TikTok

DAVE LaBarge iz savezne države New York na TikToku je podijelio prizor sa svoje farme koji je ganuo mnoge koji su pogledali snimku. Naime, videozapis prikazuje ponovni susret nakon što se konji Lena i Rocky nisu vidjeli više od jedne godine.

Kako je Dave napisao u tekstu u videozapisu, ova dva predivna konja godinama su živjela zajedno na jednoj farmi, a onda su bila prisiljena biti razdvojena nakon što je Dave kupio Rockyja. Godinu dana kasnije, odlučili su kupiti i prelijepu smeđu kobilu Lenu te potom snimiti njihov susret. 

Odmah na početku videozapisa, Dave je napisao: "Konji pamte". U prvih nekoliko sekundi može se čuti Rocky koji se glasa iz staje, kao i Lena koja ga prepoznaje. Kada su Lenu doveli do ograde, Rocky je izašao iz staje i dotrčao do Lene te su se predivne životinje odmah prepoznale. Dirljiv prizor pogledajte u nastavku. 

@dlboutdoors #togetheragain #horses #reunited ♬ Love Of My Life - Metrow Ar

Od objave na TikToku, videozapis je pogledan sedam milijuna puta, a mnogi su iskoristili priliku i ostavili pozitivne komentare.

"Kako joj je samo dotrčao, predivno!", "Dobro ste napisali, konji stvarno pamte", "Ovaj prizor je kao iz nekog predivnog filma", "Ma ne, uopće me nije rasplakao video dva konja koji se nisu dugo vidjeli. Predivno!", samo su neki od komentara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.