Pas lutalica donosi poklone svom dobrotvoru u znak zahvalnosti za hranu

Screenshot: X

Psi lutalice diljem svijeta često prolaze kroz teške uvjete života, suočeni s glađu, bolestima i opasnostima u urbanim područjima. Međutim, Niall Harbison s otoka Koh Samui u Tajlandu odlučio je pomoći psima lutalicama u svojoj zajednici posvećujući svoje vrijeme i resurse kako bi im pružio bolji život.

Harbison je prije tri godine počeo raditi na tome da nahrani i zbrine napuštene pse koje je svakodnevno viđao na ulicama. Njegov trud brzo je prerastao u organiziranu akciju spašavanja koja danas brine o stotinama pasa. Zahvaljujući njegovoj inicijativi, sterilizirano je više od 90 posto uličnih pasa na otoku, a svakodnevno hrani oko 800 pasa.

Jedan od tih pasa je Snickers, zahvalni ulični pas koji svaki dan donosi Harbisonu mali dar kao znak zahvalnosti za hranu koju prima. "Svaki dan mi donese neki poklon", kaže Harbison u videu dok pas trči za njegovim motorom s "darom" u ustima. Ovaj prekrasan primjer pokazuje koliko ljubavi i zahvalnosti životinje mogu pružiti čak i u teškim okolnostima, kad im netko pruži pomoć i brigu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.