Pas se došao oprostiti od mačka koji je umirao, a onda se dogodilo čudo

Foto: Facebook

PAS TOM i mačak Jerry jedni su od ljubimaca koji su zbog ljudske zlobe i okrutnosti preživjeli pravi pakao. Ostavljeni su na odlagalištu smeća u Bosanskom Brodu, a nakon toga postali su nerazdvojni. Iako nisu pronašli stalne domove, Tom i Jerry uspjeli su pronaći siguran privremeni smještaj, a onda se dogodilo nova nevolja koju su zajedničkim snagama uspjeli prebroditi.

Volonteri nisu mogli vjerovati čemu su svjedočili, a sve to prenijela je na svom Facebook profilu volonterka Martina Szalay Zeidler. Ona je sve svoje pratitelje obavijestila o teškoj i rizičnoj operaciji mačka Jerryja koja je trajala tri sata. Napisala je kako je i nakon operacije mačak bio  kritično, počeo se hladiti te iako su liječnici činili sve, situacija je bila kritična. Očajni i shrvani pozvali su psa Toma, koji je za vrijeme operacije neprestano cvilio, te ga pustili da se oprosti sa svojim najboljim prijateljem.

"Pas je počeo lizati mačića, od guze prema srcu, pa opet, opet i opet... Vraćao je svojem Jerryju cirkulaciju prema srčeku... Jerry je odjednom samo počeo mijaukati, Tom mu je spasio život!", napisala je Martina. Dodala je kako su svi bili van sebe te da tako nešto ne mogu ni opisati riječima. Ovo je još jedan dokaz da su životinje često bolje, upornije, empatičnije te da ne odustaju lako od onih koje vole. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.