Patke imaju preslatku rutinu odlaska na spavanje, pogledajte video

Foto: Pexels

ŽIVOT na farmi može biti jako uzbudljiv, a patke u TikTok-videu koji je podijelio profil @thatdailyduckwaddle to dokazuju. Snimka prikazuje skupinu patki koje ponosno hodaju u redu jedna iza druge kako bi završile svoj dan i otišle spavati u svoju nastambu.

Vlasnici patki na TikToku često dijele različite snimke svojih patki koje su od malena trenirane da na kraju dana same odlaze u "krevet" i potom čekaju vlasnike da im zatvore vrata. Ne biste vjerovali, ali patke su životinje koje je zapravo itekako moguće dresirati.

@thatdailyduckwaddle Replying to @IndyCindy #dailyduckwaddle #ducktok #ducktraining #fypage #foryou ♬ Tequila (From "The Sandlot") - Movie Soundtrack All Stars

Naravno, kako bi patka što prije i lakše usvojila naredbe koje joj želite usaditi, potrebno je početi s dresurom dok je još pačić. Kao i kada dresirate psa, i patku možete naučiti da vam dođe kada izgovorite njezino ime. Ponovno, kao i kod većine životinja, tijekom dresure patke odlično reagiraju na nagrade. Osim toga, patke mogu biti i izvrsni ljubimci, a o tome možete pročitati ovdje.

Neodoljivi video dobio je pregršt komentara, a mnogi su pratitelji pitali vlasnike na koji način dresiraju patke. Drugi su pak ostavili komentare prepune podrške i ljubavi: "Ovo me toliko usrećuje", "Geganje mi topi srce", "Ovo mi je popravilo dan"

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.