Perzijski mačak se pokušao sprijateljiti s kunićem, nije prošlo kako se nadao

Foto: Unsplash

PERZIJSKI mačak Atchoum postao je viralan nakon što se pokušao sprijateljiti s kunićem. U videu objavljenom na TikToku, Atchoum, poznat po svom dugom pahuljastom krznu i velikim očima, znatiželjno prilazi kuniću, nježno ga dodiruje šapom i promatra ga s istinskim zanimanjem.

Iako kunić nije bio toliko oduševljen Atchoumovim pokušajima, čini se da mačak ne gubi nadu da će osvojiti novog prijatelja. Ova slatka scena nasmijala je i raznježila tisuće korisnika TikToka koji su podijelili svoje simpatije u komentarima.

@atchoumthecat Since Atchoum no longer has Sassoo to terrorize, he has found a new victim... 🤦🏼‍♀️ ***** Depuis qu'Atchoum n'a plus Sassoo à terroriser, il s'est trouvé une nouvelle victime... 🤦🏼‍♀️ #Atchoumthecat #hypertrichosis #canadiancat #persiancat #cats #tiktokcanada ♬ Lovable and funny animals - ALOHI STYLE

Atchoum je već dobro poznat na društvenim mrežama zahvaljujući svom jedinstvenom izgledu i neodoljivoj osobnosti. Ovaj video još jednom pokazuje koliko mačke mogu biti šarmantne i uporne u svojim pokušajima da se sprijatelje s drugim životinjama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.