Policija pronašla ženu koja je držala lavicu Kiki: U stanu je imala egzotične puževe

Foto: Facebook

SUBOTIČKA policija pronašla je ženu koja je izgladnjivala malenu lavicu Kiki, a u njezinom stanu su pronašli 18 afričkih albino divovskih puževa koje se ne može legalno posjedovati u toj zemlji, piše Insider. 

Podsjetimo, malena lavica Kiki je krajem rujna pronađena kako u lošem stanju luta pokraj Subotice, a brigu o lavici preuzeli su djelatnici Zoološkog vrta Palić i smjestili je u svoje prihvatilište. Nažalost, mlada lavica uginula je nekoliko dana kasnije. 

Lavica Kiki više nije sa nama. Posle 15 dana borbe, izgubila je svoju životnu bitku, uprkos našim najvećim naporima da...

Posted by Zoo Palić on Friday, 6 October 2023

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici podnijet će kaznenu prijavu protiv 33-godišnje Subotičanke zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršila kaznena djela ubijanja i zlostavljanja životinja i uništenja, oštećenja, iznošenja u inozemstvo i unošenja u Srbiju zaštićenog prirodnog dobra. 

Naime, sumnja se da je žena izgladnjivala, a potom izbacila iz stana mladunče lava, a pretresom stana utvrđeno je da je držala egzotične puževe koje se ne može legalno posjedovati u toj zemlji i koji su joj oduzeti. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.